Review

Noul Gerovital Pure, săpun-spumă + CaDoU pT VOI!

În ciuda vremii impertinente, ieri am avut onoarea să particip la lansarea noilor săpunuri-spumă Gerovital, organizat de Farmec, afară, la soarele care abia a vrut să se arate! Party-ul de lansare a fost cel mai genial party la care am asistat eu până acum, fiindcă am avut parte de muuuuultă spumă! Da, petrecerea cu spumă a avut loc la Aqua Park Florești, unde eu și alți invitați ne-am îngropat, zbânțuit, dansat, trântit în…. tone de spumă! Mi-am dus cu mine un costum de baie, însă nu știu cum să vă zic, n-am mai ajuns să mă schimb și am fost îngropată în spuma că tot cu sandale și haine. La venirea acasă… am îmbrăcat costumul de baie și haina, singurele chestii uscate pe care le aveam cu mine! Bine, Aqua Park ne-a pus la dispoziție și dușurile, așa că la sfârșitul distracției am mers să îmi clătesc șalvarii, să îi storc și… D-zeu cu mila (știți vorba). Anyway, în lipsa filmulețului mult prea tare pe care l-am făcut pentru voi și pe care l-am pierdut, cred, irecuperabil de pe aparat, încerc să vă descriu cam cum m-am distrat în aproape o oră de spumăreală (căci am întârziat niscaiva timp): MEGA TARE, bravo Farmec, I love Farmec! Pot să zic, pe bună dreptate, că prospețimea are o nouă formă: Gerovital Pure.  Gama Gerovital Pure include patru săpunuri lichide spumă: Glycerin, Sensitive, Nature şi Antibacterian, cu parfumuri îmbietoare inspirate din ultimele tendinţe în parfumerie.

Gerovital Pure Glycerin, bogat în glicerină naturală, curăţă cu blândeţe epiderma, o hidrateaza  si  emoliaza. Pielea devine curata si catifelata.
Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibilă, uscată şi predispusă iritaţiilor. Extractul de albăstrele conţinut are efect calmant şi emolient.
Gerovital Pure Nature conţine pe lângă extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tânără, protejată şi hidratată timp îndelungat.
Gerovital Pure Antibacterian este un săpun emolient care asigură protecţie totala împotriva bacteriilor.
Aceste bunătăți cosmetice vin cu extract eco-certificat de rodie, sunt fără parabeni și sunt testate dermatologic.

„Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si  bogata in extract ECO de rodie ofera o experienta unica in momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma , le face mai usor de folosit , mai economice in utilizare,  iubite si apreciate de intreaga familie” declară Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca. Produsele sunt disponibile începând cu luna august 2012, la preturi cuprinse intre 10.5-12 lei şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul Farmec.

TREI SĂPUNURI-SPUMĂ GEROVITAL PURE MERG CĂTRE VOI!

Și fiindcă, dacă pot, nu vin de la asemenea evenimente cu mâna goală, 3 săpunuri vor merge la 3 dintre voi. Acesta este un quick giveaway prin amabilitatea Farmec (thank you Alina Crâncău), așa că aveți doar 2 zile la dispoziție să vă înscrieți. Ce trebuie să faceți:

1. Like my fanpage și share acest post.

3. Lasă numele cu care ai dat like pe FB în comentariu, link-ul către share (poți face asta dând click pe timpul de când ai postat update-ul ex: 1 minute ago…) și textul Vreau Gerovital Pure… Glycerin/Sensitive/Nature/Antibacterian (alege una din variante!), ca să știm, dacă vei fi ales/aleasă, ce săpun să trimitem.

Opțional, puteți să mă urmăriți pe Instagram (siginutz) și/sau pe youtube (subscribe) sau pe twitter.

Concursul începe azi, 13.08.2012 și se încheie miercuri seară, 15.08.2012, la ora 21.00. Fiecare are dreptul la un singur entry. Persoanele care nu întrunesc simplele reguli puse de mine sau pun mai multe entry-uri de pe id-uri diferite (îmi dau seama care sunt), sunt descalificate. Baftă & eu și Farmec vă așteptăm cu drag să vă înscrieți :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (59)