Featured Lifestyle

(Foto) Am terminat ozonoterapia! #cluj

Am terminat abonamentul de 10 ședințe de ozonoterapie la Heavenue, de care v-am pomenit aici. De acest abonament nu trebuie neapărat să te ții zilnic, ca de criosaună, deși n-ar strica. Ședințele țin câte 25 de minute, timp în care ești hidromasat cu bule conținând ozon, care se zice că ar fi de 10 ori mai activ ca oxigenul. Vă reamintesc aplicațiile terapiei cu ozon: Efect de relaxare. Hidroterapia ionizata cu ozon este un instrument primar in obtinerea starii de bine generale, avand un efect pronuntat imunostimulator si de relaxare. Detoxifiere. Imbunatateste circulatia periferica si stimuleaza drenajul limfatic, favorizand detoxifierea. Efect de intinerire. OzonoTerapia este unul dintre elementele importante in curele anti-imbatranire, efectul rejuvenant al oxigen-ozonului fiind bine-cunoscut, redand supletea epidermei si vigoarea intregului corp.

În general am mers cam de 2 ori pe săptămână. Bulele fac un masaj puternic, așa că am simțit și un efect ca de masaj anticelulitic, super binevenit în zone în care nu ajungi cu ușurință: partea  dorsală a brațelor (cu grosimea cărora eu am o problemă), spate, partea interioară a coapselor, unde masajul cu mâna e adesea dureros. Mi-a plăcut enorm acest efect de masaj anticelu. Totuși, e și foarte relaxant, sărurile și uleiurile de baie fac o spumă delicioasă. Mi s-a părut că am obținut o ameliorare a celulitei. Bine, asta în continuarea criosaunei, de ale cărei rezultate sunt încântată, coroborată cu o alimentație 80% crudă, fără pâine, fără zaharuri goale. Privind detoxifierea, după primele ședințe mi-a fost ușor mai rău, senzație pe care o am mereu în primele zile și în curele de detoxifiere cu sucuri, din cauză că se mobilizează masiv toxine, dar nu toată lumea simte așa (depinde de fiecare, eu sunt zenzibiloasă 🙂 ). Chiar dacă ai o viață echilibrată, tot trebuie să te detoxifiezi din când în când fiindcă nu poți controla mereu ce bagi în gură. Per total însă m-am simțit minunat după ozono, am observat o îmbunătățire în nivelul de hidratare al pielii, nivel de care mă plângeam adesea. Ca și după criosaună aproape, n-am simțit nevoia să folosesc prea des loțiune hidratantă. Mi s-a părut că a echilibrul hidrolipidic s-a îmbunătățit, aproape la fel de mult ca după criosaună. Îmi dau seama că, dacă le-aș fi făcut pe ambele în paralel, ar fi fost fenomenal! Și asupra mea, darămite asupra unei persoane cu ten și piele mature!! Cu toate că durează 25 de minute și nu 3 ca și crio, e o experiență plăcută, suficient timp ca să nu te plictisești (eu nu am rabdare să stau ore în șir la proceduri). Mi-a plăcut enorm și sper cândva să pot să fac în paralel ozono și criosaună!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • foarte frumos!
    voiam sa te intreb desi nu are legatura cu subiectul…la cat timp iti faci radacinile si ce produs folosesti? se observa diferente intre radacinile proaspat facute si restul culorii ce o ai pe lungime?

  • Ella, depinde de ce folosesc la decolorare. in mod normal nu se observa