Lifestyle

Ce cursuri frecventez la Gimmy

E deja cam o lună de când a devenit Gimmy parte din activitatea mea zilnica și mărturisesc că e o schimbare super binevenită în rutina mea de sport zilnic, ce devenise booooooooring! Am acces la toate cursurile de aerobic și la sală (pe care probabil o să încep să o folosesc mai intens când nu va mai fi vreme de alergat în mirobolantul Parc Central). Când nu reușesc să ajung la cursuri, merg la alergat în Parc sau scoate Billy Blanks untul de mine, de pe iutub.
Încă nu am făcut turul tuturor cursurilor, așa cum îmi propusesem, deoarece, ca să lucrez eficient, trebuie să învăț să execut corect mișcările măcar ale unui curs. De îndată ce voi stăpâni cât de cât cursurile la care am mers până acum, dau și pe Rebound cardio sau Strike zone 🙂 Momentan îmi pică foarte bine orele de pilates. Am fost atât la Irina, cât și la Smaranda, la ultimate pilates. Mi-am spulberat convigerile cum că numai cu cardio se dă jos. Cu cardio se dă jos mai repede, e adevărat, dar și cu exercițiile la sol poți să obții un fizic bine lucrat, de invidiat. Că e hips&abs, fitball, abs&arms, pilates sau stretching. Sunt impresionată de cum îmi simt corpul după ultimate pilates. Nu ajung mai mult de 2 ori pe săptămâna la acest curs, căci îl alternez cu altele. Când n-am chef deloc, dar deloc de sport, aleg zumba. Zumba cu Brândușa e mortal, e amuzant, distractiv, dar daca execuți corect mișcările îți și lucrează cam tot corpul, fără să realizezi că, de fapt, faci exerciții. Aș vrea să încerc și zumba fitness cu Adi. Ce mai, le vreau pe toate, dar nu vreau să trec ca rața prin apă prin ele. Visez la ziua în care îmi voi recupera rezistența să stau la câte 2 cursuri pe zi (m-aș muta acolo, da nu rezist 😀 ). Mișcarea e incorporată în modul meu de viață, nu contorizez nimic, simt doar că sunt ”stătută” sau ”neaerisită” dacă nu fac vreun fel de mișcare. Așa ar trebui să privim toți sportul, iar o greutate corporală echilibrată, în viziunea mea, e doar o consecință și nu scopul. Zilele următoare voi lipsi din Cluj, dar dacă veniți și voi, vă recomand cu drag cel puțin cursurile la care am mers eu (merg și în Polus și în Gheorgheni, cum îmi tună). Instructorii sunt foarte drăguți, indiferent că ai 40 sau 90 de kile.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • La mine a fost mai greu pana am trecut de primele ore in care ma duceam cu groaza, acuma e pura placere. E clar, sportul da dependenta. 🙂

  • Intradevar este super sala dar si antrenorii.Frecventez de 3 saptamini si totu leste super.Va recomand sa frecventati salile Gimmy cu incredere.

  • Am fost si eu la Zumba cu Brandusa e super, te distrezi si nici nu observi cum curg apele pe tine. Alin de la Strike Zone e mortal si programul care il preda iti modeleaza minunat corpul, recomand cu caldura. La pilates cu Smaranda lucrezi niste muschi pe care nu credeai vreodata ca ii ai :))

  • ma bucur ca ai imbratisat in sfarsit Pilates-ul…ti-am zis ca si pentru mine a fost o revelatie; formeaza corpul incredibil de repede; e unul dintre cele mai eficiente sporturi incercate de mine pana acum. Enjoy 😉

  • Dia, da, cand am fost prima oara la smaranda am zis ca ma duc sa incep cu ceva “light”. 3 zile am fost ca batuta :))

    stilistele, asa e, e mortal