Lifestyle

(Foto/Video) Cum te îmbraci la festivaluri???

Dacă-mi spui că nu mergi, o să-ți răspund același lucru, cu excepția festivalurilor la care îi musai. Îmi place totuși pe unde mă duc să observ mai ales chestiile frumoase. Dar într-o adunătură de bere, copii beți și muzică bună ce găsești? Vă zic eu, câteva ținute care să-ți spele ochii. Doar câteva. Pentru că, oricât ți-ar plăcea să te gătești, un festival e un festival, nu club. Așadar, nu ne luăm pantaloni scurți să se vadă bucuțele, chestii extra sumare sau prea transparente. Ești în mulțime! Nu vrei ca minorii turmentați să intre și în alte febre și să te agaseze. Am văzut azi câteva domnișorici așa. Dar cum te îmbraci? Normal, nu-ți pui sac în cap, e cald, Doamne-ți mulțam, ia-ți ceva trendy, să te reprezinte, dar lejer și nițel mai opac :))

Cu toate că nu e locul pentru asta, mie mi-au plăcut câteva ținute (vezi aici). Dintre cei care au concertat, singurul mișto îmbrăcat (după mine, și după părerea mea la fel :)) ) a fost Tudor Chirilă (și-a schimbat, dealtfel, vreo 3 ”ținute” cât s-a țopăit pe scenă). Să trecem la impresiile muzicale. Mă declar fan incurabil Grimus. Spre rușinea mea, cum nu prea ies prin cluburi, știam numele doar din auzite, dar nu și muzica – yeah, shoot me! E o trupă ardeleană (clujeni și bistrițeni), care a reușit performanța să mă cucerească din mers. În timp ce mă îndreptam vineri seara către Piața Unirii, pe 6 martie am auzit piesa asta, cu ecourile de rigoare străbătând străduța și făcându-mi mie pielea de găină. Am mers ca electrizată către scenă. Sunt demențiali, dacă vă caracterizează stilul, vă jur că următoarele zile o să stați pe ei. Eu una mi-i iau și în mașină. A, și Post iubire, de la Vama. Am pierdut trupele noi, în afară de prima trupă care a cântat vineri și care pare chiar promițătoare (niscaiva falset, da bănuiesc că se drege).

Nu sunt fan hip hop, însă ce apreciez la Paraziții și la Guess Who e că se aud foarte bine live (din perspectiva mea de auzitor nespecialist în muzică) Îmi amintesc că am auzit o dată La Familia live la tv și… :-q Lista cu cei care au concertat o aveți în postul anterior. Iris e o trupă de suflet, am crescut cu ei, îmi amintesc când aveam eu 14 ani și mergeam la festivalul berii (cam singurul pe atunci). Mă agățam cu toate punctele de inserție de gardul din fața scenei, exact cum fac alte generații acum, și urlam pe toate piesele până rămâneam fără voce (oricum nu-mi dădeam seama că n-o mai am decât când ieșeam din mulțime :)) ). Ok, organizarea Ursus Evolution mie nu mi-a ridicat probleme, în afară de faptul că era prea multă lume după gărdulețul interzis care n-aveau treabă nici cu blogging-ul, nici cu presa și cu security-ul care, nu înțeleg din ce motive ”de siguranță”, nu ne-a lăsat și în perimetrul în care eram cu o seară înainte. Fetele de la 2active PR din București au fost foarte de treabă și atente (da, they do personal pr well, dacă vreți așa :)) ), le vedeți la mine cu câte o piesă vestimentară sau de accesorii care mi-au plăcut. Vă las cu FOTO (click pe poze!) și VIDEO, cam cât am putut face/edita că n-am resursele unei televiziuni întregi.

Diverse:
Mi-a plăcut enorm freza domnișoarei acesteia (I missed your name, miss). Și felul în care o prinde culoarea rujului.

Me&Teo

Și una de vineri, cu Alexandra (2active pr, btw, tot ei m-au dus aici)

VIDEO (be gentle, e prima mea editare mai complexa, cu sunet cu tot)

Găsiți mai multe poze la Cluj Life, Ce facem diseara, Urban stilmasculin pt tinute și nu mai știu :).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Ah, Grimus ! *love* I’m the clubbin’ kind of girl, dar piesele lor ma ung la sufletel. Mai ales, preferata mea In your eyes. Tipu’ are o voce dementiala.
    Bineinteles ca nu i-am prins 🙁
    Hai sa fiu baba rea si sa zic cum le-am vazut pe unele domnisoare cam despuitate si cam prajite la foc mic in solar 😀

  • Sandra :))

  • Tudor Chirila e asa hot..:x

  • Roxx, ihi, dar cu siguranta stie el.. 🙂

  • depinde cum ma simt…