Featured Nails Review

NOTDs & Lacurile magnetice Magnetic Twist by Flormar și alte trenduri

Cred că e săptămâna unghiilor, deoarece am multe să vă povestesc despre lacuri. Acum câteva zile am intrat și eu în sfârșit în posesia unor lacuri magnetice. Le-am găsit la FlorMar, dar producătorii de drept sunt, se pare, Nails Inc. Sunt convinsă că vor putea fi găsite și la alte firme, curând. Flormar a intitulat colecția Magnetic Twist, eu mi-am achiziționat un albastru și un verde metalice că erau cele mai drăguțe, restul erau prea cenușii pentru vară. M-a costat 12 lei bucata.

Cum se folosesc lacurile magnetice: vin împreună cu un magnețel, care se plasează deasupra unghiei imediat după lăcuire. Particulele metalice din lac se ridică și, în funcție de modelul imprimat în magnet, se realizează o formă care arată foarte drăguț. Dacă nu ești genul care să stea să picteze modele pe unghii, atunci lacurile magnetice sunt salvarea de la o manichiură monotonă. Obții un efect ”lucrat” în 10 secunde! Ideea mi se pare foarte tare, atât că Flormar are doar un singur model de magnet, deci vor ieși dungi oblice. Am găsit însă la vânzare pe ebay magneți pentru astfel de lacuri cu diverse modele, le puteți găsi aici, nu-s scumpe. Mă bate gândul să-mi iau, să realizez mai multe modele cu lacurile mele:) Ce-mi place la aceste lacuri: faptul că poți să îți realizezi super rapid o manichiură pe care altfel stai o grămadă de timp; noutatea (mă rog, sunt de anul trecut pe piață, dar nu-s lacuri uzuale). Ce nu-mi place: faptul că nu au și culori mai vii; magnetul e extrem de incomod de folosit pentru unghiile cu gel, deoarece spațiul în care agăți unghia ca s-o ții aproape de magnet e prea îngust pentru unghia cu gel și mereu îmi stric câte o unghie atingând-o de magnet. Dar cum spuneam, o să-mi iau palete de acelea magnetice de pe ebay, mi se par foarte ușor de folosit și unghii cu gel-friendly. (Vezi și manichiurile crăpăcioase aici,aici, aici sau aici)

Împreună cu cele două lacuri magnetice, mi-am luat și un lac din colecția nouă Spring Summer 2012, pe un verde teal superb. Erau două nuanțe de teal, eu l-am luat pe cel mai închis. Apoi am mai luat un Super Shine Miracle Colours, care e un auriu-arămiu cu o strălucire fenomenală, ador microparticulele sale care reflectă excelent lumina și un verde turbat din colecția mai veche Neon.

Funny fact: poate vă întrebați de ce am fotografiat Miracle Colors pe manualul laboratorului de biochimie: așa învăț bine, lăcuindu-mi unghiile în fel și chip în timp ce repet. Alții ascultă muzică, eu îmi schimb lacul de vreo 3-5 ori într-o zi în care învăț chestii super grele, că mă relaxează pe de o parte și pe de alta rețin mai bine materia :)) Oh well, fiecare cu ciudățeniile lui. Am și un secret pentru a intensifica strălucirea lacurilor, cu sau fără particule strălucitoare: aplicarea unui lac incolor cu sclipici peste, în genul celor Disco de la Farmec, însă eu aveam și de la Flormar cu sclipici auriu (pe care îl folosesc foarte mult, mai ales în ultima vreme =)) ), și cu sclipici argintiu/verzui/sidef. Se pot da pana la trei straturi de sclipici peste cele două de straturi de lac normal, fără probleme de uscare! În cazul lacului meu Miracle Colors, inclusiv lacul îl pot da în 3 straturi fără probleme.

Alte manichiuri, tot dinaintea examenului la laborator aveți mai jos. Lacuri folosite mai jos, de la stânga la dreapta: Aden (destul de neuniform, abia la al doilea strat se uniformizează cât de cât, uscare nu prea rapidă), lac cu sclipici auriu Flormar, lac verde-mentă Flormar, lac albastru Ados cosmetics (destul de ok, culoarea e super), lac Farmasi (roșul meu preferat meu nr. 39), lac cu sclipici Plus Quartz de la Flormar.

Alte trenduri: vezi manichiura caviar sau do it yourself. Dacă v-ați imaginat că numai femeile pot avea manichiuri/pedichiuri frumoase, uite că vă înșelați. Cățeii de companie au și ei un trend al lor, pedichiura cățeilor cu Pawdicure polish pens! Vezi mai multe pe dailymail!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • oja magnetica mi-a placut atata de mult si mi-am cumparat si eu, nuanta este grena dar planuiesc sa imi mai iau si pe verde si albastru…..o adevarata minunatie oja asta magnetica….

  • Foarte frumoase ojele sa le folosesti cu placere, vazusem si eu la standul Flormar ojele magnetice dar nu mi-am achizitionat. Am si eu o oja magnetica gri dar intr-o varianta mai ieftina (no name) dar m-am plictisit repede de ea, oricum e utila cand te grabesti ,dar eu prefer oricum sa le pictez .Spor la invatat si bafta la examene 🙂