Blond Hair

(Video) Prima mea împletitură răsucită (tip funie sau în spirală)

Cum ziceam, sunt în săptămâna premierelor. Cred e vremea frumoasă de vină că mă apucă cheful de viață. Împletitura tip funie sau răsucită e cel mai rapid mod de a avea o freză modernă, de senzație. Tot în două e și cea os de pește, însă aceea ia foarte mult timp. Aceasta ia cam 2-3 minute. Cum faci: e bine să prinzi întâi o coadă, ca să nu scape părul mai scurt. Poți să creezi o bază, așa cum am făcut eu în video, dar nu e obligatoriu. Apoi secționezi părul în două părți egale și începi să răsucești în aceeași direcție.Apoi continui să le răsucești individual dar și între ele. Sper să-ți dai seama din video-ul următor:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • hey 🙂 te-am vazut azi la sigma, nu stiu daca ti-era impletit parul dar rochita e fabuloasa 🙂

  • anca, era rasucit. 🙂 de ce n-ai tras de maneca? ;)) rochita multumeste pt compliment ;)) o s-o revezi pe 13 mai, duminica, la Retete vedete ;))

  • imi place cum ti-a iesit, esti o dulce

  • Nu m-am gandit pana acum sa fac ‘baza’ aceea, arata mult mai bine asa! Din pacate, eu am parul tuns in scari si arata foarte aiurea, pentru ca scapa multe fire 🙁 Am incercat cu fixativ, dar tot nu imi place.

  • Alina, abia acum ti-am aprobat comentariul deoarece intrase in spam si nu l-am vazut. Scuze 🙂 Atunci la tine merge foarte bine fishbone, care e mai messy:P