Featured Shopping

Naturland Mini-Haul: terapie post examen

Nu știu dacă am omis să vă spun, dar retrăiesc senzațiile de cand am fost în facultate ”pe vremea mea”. Terapia prin shopping funcționează și în vremurile actuale, după examene. Această terapie îmi amenință serios punga, deoarece acum am putere finanaciară față de când eram studențică de 20 de ani. 😀 Azi am tras o tură pe la Naturland ”să văd ce mai este”, ”să mă relaxez”, după examenul de la Chimia Alimentului LP teoretic. Și ce mi se prind de mână: produse anticelu pentru înfoliere (căci de Elmiplant n-am fost mulțumită), un tratament cu petrol pentru par. Și un produs tot pentru păr, primit în testare de la Naturland. Cât de curând revin la postările mele obișnuite, numai puțină răbdărică, am multe examene grele. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • imi plac genul asta de rasfaturi.cand am timp,sa ma dau cu de toate.puup

 • fashiondoctor, pai nu… 🙂

 • chiar am observat ca imi cade parul excesiv de mult cand sunt in sesiune…
  crema de par o folosesti pe scalp,nu?

 • Cupcake, inca nu stiu 😀 zilele urmatoare o sa o incerc

 • Buna Sigina,
  Iti recomand produsele bio, sunt chiar eficiente, de exemplu samponul reparator de la eco cosmetics, costa doar 26 de lei si este mai mult decat eficient. Mie imi cadea parul ingrozitor, si dupa folosirea samponului firele chiar s-au regenerat destul de bine, s-au intarit.
  Oricum depinde ce ingrediente au produsele, mai bine le-ai face o poza si la ingrediente, asa ne-am lamuri mai bine.

 • Gabi, daca dai o tura prin arhiva, vei vedea ca am review-uri si la produse 100% naturale, si la produse bio, si la produse non bio. Folosesc de toate si, in general, vei gasi si poza la ingrediente. Daca esti insa iubitoare de bio only, iti recomand sa o urmaresti pe kzarinne.ro. De la ea iti poti lua si ingrediente pentru a-ti prepara ce-ti place tie.

 • tratamentul cu petrol este foarte bun, eu am folosit si am fost foarte multumita

 • Sigina, eram curioasa la aceste produse ce ingrediente contin. Daca ai timp sa faci si o poza cu ingredientele ar fi bine, asa printre examene.