Lifestyle

Mini-giveaway: Love, Pearl

”Chiar dacă nu e o ocazie deosebită, am fost solicitată să vin cadou pe blogul Siginei. Locuiesc încă într-o scoică și aștept să îmi iau locul la vedere, în medalion, la gâtul tău. Celelalte surate, cerceii și inelul mă așteaptă nerăbdătoare. Love, Pearl.”

Am găsit acest produs într-un magazin și, chiar dacă e made in China, mi s-a părut o idee extrem de frumoasă, așa că am luat un exemplar pentru voi. Este vorba despre un set-gablonț, cu inel, cerceluși și medalion cu perle naturale, de cultură. Sunt ambalate într-o povestioară frumoasă. Cele pe care vi le ofer vouă sunt perle crem, care să vă aducă succes. O să vedeți că perla din medalion lipsește, însă ea este încă în scoică și așteaptă să fie scoasă și pusă la loc de cinste de către posesor. Eu n-am deschis cutia, deci nici scoica, deci nu am idee cum arată, o să îmi spuneți voi. Mi se pare foarte, foarte drăguță ideea. Și v-o ofer cadou, împreună cu un set de inele suprapuse, tot gablonț. Lățimea pe interior a inelelor e de 1,7 cm. Atât setul cu perluțe, cât și setul de inele merg la o singură persoană. Sper să vă placă și vă mulțumesc că mă urmăriți. Mai am un fard de la Avon pe care îl voi oferi cadou, altei persoane. Nu folosesc prea mult farduri și culorile acestea nu mi se potrivesc mie, deși sunt frumoase. Deci am două mici cadouașe pentru două dintre voi: Perlele și inelele, apoi fardul.

Cum puteți intra în posesia lor? De data asta foarte simplu, ”like” la fanpage, ”like” la acest post, apoi lăsați un comentariu cu numele cu care ați dat like și cu link-ul către statusul de pe facebook-ul vostru, să văd că ați distribuit la voi pe wall. 🙂 Aleg câștigătoarele cu random.org. Giveaway-ul se încheie miercuri, 23 mai, ora 21.00.

UPDATE: Aș fi foarte recunoscătoare să mă ajutați completând un mic chestionar for me. Pliz, pliz! Multumesc!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (89)