Lifestyle

(Video) Komoder te invită să testezi fotoliile cu masaj!

Masajele, cu cât sunt mai diverse, cu atât mai bine. Există diverse tipuri de masaj: realizate de om (manual, cu picioarele…. cu corpul!), cu aparatură de remodelare corporală sau cu fotolii! Există momente în care poate vii terminat de oboseala acasă și n-ai chef să vezi pe nimeni, ci să te relaxezi, să asculţi o muzică bună … sau pur și simplu să stai! Ei, aici văd eu un fotoliu comod, cu masaj pentru gât, umeri, spate, șezut, tălpi. Mi se par demențiale atât pentru spațiile de recreere ale companiilor mari, pentru angajați, cât și pentru spațiul privat, acasă.

Vă amintiți că v-am povestit despre alternativele de masaj de pe piață? Ei bine, am primit în teste un scaun directorial Idea și am avut oportunitatea de a testa și fotoliile cu masaj în showroom la Komoder.

Privitor la scaun, vreau să vă spun că e foarte ușor de manipulat şi m-am descurcat fără probleme cu montajul. Am scos în “concediu” cele 2 scaune de birou ale mele și l-am folosit pe acesta. Vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de scaunul de masaj Idea: stai foarte comod și, când ești încordat și ai nevoie de puțină relaxare, face un masaj foarte potrivit pentru spate. Se alimentează la 220 și are o telecomandă încorporată pe mânerul scaunului.
Se poate seta pe program automat sau foloseşti modul manual prin butoane. „Mânuțele” sunt baza: vei simți pe spate ca o apăsare de pumnuleți și degete mari deosebit de relaxantă. Apoi e opțiunea cu vibrații și cu căldură sau fără. Poți să setezi să producă masaj pe spate, de sus în jos, doar înspre omoplați sau doar spre partea lombară. E un scaun de birou mai multe decât interesant, mi-a schimbat viața de când lucrez pe el.

Și fiindcă muncim la birou, fără să ne dăm seama că petrecem 4 ore fără să ne mişcăm sau să ne ridicăm din scaun cred că un scaun de acest fel poate readuce un element interesant pentru rutina zilnică şi poate fi responsabil de relaxarea corpului tău.
Am avut ocazia să testez 3 dintre fotoliile de masaj expuse în showroom. Cred că am stat mai bine de o oră, că nu-mi venea să mă dau jos de pe ele. M-au „ținut în brațe” Human Touch, Inada și Panasonic. Greu de spus pe care l-aș fi ales, toate trei prestează un masaj excelent dar diferit. Human Touch (vezi video) a fost singurul care n-avea masaj pentru mâini, însă face un masaj la tălpi foarte eficient. Într-o altă poziție a picioarelor, face masaj la gambe. Face foarte bine și la spate și la gât, însă pentru cei care doresc un masaj puternic pentru tălpi, acesta e o bună opţiune.

Inada are posibilitatea de a face masaj și la mâini, relaxând încheieturile mâinilor obosite de la lucru, tastat etc. Fotoliul acesta mi-a rămas în minte pentru masajul bun la gât și la umeri. E absolut fenomenal, îți poți face masaj când vrei, la intensitatea dorită.

Masează binişor şi gambele, din lateral. Căci, bineînțeles, la fotolii se pot regla intensitățile, spre deosebire de scaunul de birou, unde ai o singură intensitate.

Cireașa de pe tort o reprezintă Panasonic. Acesta funcționează pe perne de aer (mai multe decât Inada D1) și e… practic un robot în formă de fotoliu. E extrem de complex, scanează corpul şi se ajustează după corpul tău, se reglează dintr-o telecomandă detaliată și ştie să memoreze programe personalizate. Masajul antebrațului și a mâinii e efectuat prin presare, o senzație plăcută, la fel ca presarea coapselor, masajul feselor, presarea umerilor. E cel mai complex fotoliu, dar și printre cele mai scumpe.

Totuși, este o investiție care merită (viva Japan!), te poți folosi de ea când dorești, în plus poate beneficia toată familia de ea. Luaţi legătura cu Komoder sau urmăriţi-i pe Facebook unde aveţi mai multe poze şi înscrieţi-vă la o testare gratuită. Veţi fi plăcut surprinşi de performanţele unui fotoliu de masaj. Au pentru toate buzunarele.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Mi-ar place si mie un asemenea fotoliu……este super, te invidiez.

  • Fotolii cu masaj anticelu n-au? In ala as investi eu banii! 😛

  • Puteti merge la o testare