Lifestyle Outfits

(Foto/Video) Răzvan Ciobanu la Cluj – pulsul colecției

Designerul Răzvan Ciobanu și-a prezentat în seara aceasta colecția de primăvară-vară 2012 la Cluj, în incinta Muzeului de Artă. Lansată pentru prima dată anul trecut, la București, designerul s-a axat pe rochii versatile, spune el, potrivite atât pentru zi cât și pentru seară. A renunțat la lungime, rochiile fiind majoritatea scurte – o premieră pentru designer. Una dintre rochii a fost scoasă la licitație pentru un caz umanitar din Cluj. Suma de plecare a fost 500 de euro și a fost vândută cu 800 de euro. Banii vor merge la o familie cu trei copii, dintre care doua fetițe gemene necesită tratamente foarte costisitoare pentru tratarea autismului.
Prezentarea s-a desfășurat azi de la ora 19.00 într-un cadru frumos, în incinta Muzeului de Arta din Cluj-Napoca, sub ochii zecilor de spectatori. Invitații au fost și ei la înălțime, unii dintre împătimiții modei venind îmbrăcați pe măsură.
Personal, mi-au plăcut două creații pe care nu am reușit să le surprind în video și doar parțial în foto, fiindcă e foarte greu să prinzi ceva printre coloanele muzeului. Iar eu nu sunt operator profesionist. Muzica aleasă, cum ar fi Counting Bodies Like Sheep de la A Perfect Circle sau Go It Alone de la Beck, a contrastat perfect cu delicatețea colecției. A fost scurt și drăguț. În video-ul de mai jos aveți imagini de la prezentare, cam cât am putut să prind fără să încurc colegii de la tv și alți fotografi și câteva poze din prezentare dar și cu fetele cu care m-am întâlnit pe acolo. Ce mi-a plăcut cel mai mult la eveniment? Pantofii colorați ai unora din spectatoare și două fashioniste de la o masă 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Ultimii doi ani ai designerul Răzvan Ciobanu au fost cei mai grei din viaţa lui. Şi-a pierdut banii, prietenii, atelierul de creaţie. Falimentul, alcoolul, drogurile, singurătatea i-au clătinat convingerile din temelii.Felicitari lui ca a putut trece peste toate si sa faca iar ceea ce stie el mai bine, adica sa creeze rochii.

  • O seara frumoasa a fost, multumim Sigina pentru fotografii si filmuletz 🙂

  • ah, imi pare tare rau ca am ratat evenimentul .:( nu stiu cum se face in ultimul timp ca mereu ratez evenimente importante. Nu prea vad mare lucru din colectie aici, dar din ce se vede, e comerciala, ceea ce e bine.

  • Gabriela, scumpo, pun si video-ul de azi, insa o sa intre dimi, ca nu am avut cand seara asta :*

  • stilistele, la after party nu m-am dus nici eu. A fost ok, bine ca a revenit Razvan.