Lifestyle

Workshop pentru domnișoarele de onoare, la #cluj

Fiindcă se apropie perioada nunților, viitoarele mirese sunt în efervescența pregătirilor, cu mii de emoții. La fel ar trebui să fie și viitoarele domnișoare de onoare, doar sunt persoane cheie la evenimentul cel mare.

Sâmbătă, 17 martie, are loc un workshop dedicat viitoarelor mirese, unde, timp de 6 ore, acestea vor fi învățate cum să organizeze nunta de vis. Vor fi prezenţi peste 30 de invitaţi din lumea modei, a înfrumuseţării, a fotografiei de nuntă, DJ, agenţii de turism, bijuteriilor, dansul mirilor şi mulţi alţii. Toţi îşi vor prezenta serviciile şi vor răspunde întrebărilor din public.

Vă aștept și eu cu drag, cu Eyelash Enhancer lângă mine, sâmbătă, în Piața Cipariu nr.9, între orele 11.00-17.00. Intrarea este 30 lei. Și, fiindcă e ziua domnișoarelor, iar acestea trebuie să aibă gene fermecătoare la marele eveniment, la comenzile pentru E.E., înregistrate în ziua de sâmbătă, la workshop sau pe mail, aveți o reducere promoțională de -21%, adică îl luați la 79 lei (plus transport în afara Clujului, 11 lei).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • I’ll be there too 🙂

  • Dada, am zut 😛

  • Mi-ar fi placut sa pot sa asist.
    😀