Blond Hair

HOTD: Pasiune pentru împletituri


Cam de vreo lună cochetez cu împletiturile: sunt în trend și, când ai un păr așa lung ca și al meu și dimineața când te grăbești mai tare nu stă nicicum, sunt o mană cerească. Mi-a crescut bretonul, mi-a crescut și părul de mă întreabă lumea dacă port extensii (când nu port!), vârfurile dau semne de oboseală, așa că cred că săptămâna viitoare îmi fac programare la tuns.

În afară de clasicul spic și împletitura normală în trei, nu mai știu să fac absolut nimic. Când eram micuță știam să împletesc în patru, de la bunica, însă acum nu-mi amintesc. Probabil voi consulta niște tutoriale. În afară de faptul că sunt în trend și practice, împletiturile oferă și un look mai juvenil, ideal când vrei să pari mai tinerică. Vă arăt aici cam cum mi-am purtat mândrețea de păr în ultima săptămână. Urmează să pun ceva poze cu modelul ”fish bone”.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • Ce bine iti sta cu spic! Eu nu prea pot sa mi-l impletesc pt ca e foarte filat si ies fire prin toate partile. Stiu sa fac multe impletituri, mereu fac experimente pe colegele mele :))

 • Alexa, te iau la mine acasa sa experimentezi pe mine :))

 • Si mie imi place poza cu impletitura spic…
  Asta mica a mea ma innebuneste de ceva vreme sa-i impletesc parul in spic, dar eu nu stiu…
  😀

 • Buna! Am observat ca esti din Cluj si voiam sa te rog sa-mi recomanzi (daca doresti, bineinteles) un salon de coafura, preferabil unul in care coafezele „sa aiba simtul masurii” (adica sa stie cat inseamna 2-3 cm 🙂 ). Auzisem despre un tip de pe Brancusi, nu mai retin numele salonului unde lucreaza, dar trebuie sa fac programare cu o luna inainte, ca sa fiu sigura ca prind un loc, asa ca am renuntat din start la idee. Multumesc mult si scuze pentru abordarea directa.

 • Roxana, la Raul Tisa, la “Boulevard” nu trebuie sa iti faci chiar cu o luna inainte, ci cu o saptamana. Dar daca nu la el, la cei care mai lucreaza acolo, tund foarte bine. Nu pot sa iti recomand alt salon in materie de tuns fiindca eu la Raul ma tund de 10 ani. La alte saloane n-am fost. Dar cu siguranta sunt, incearca la Iulia Burci. Nu m-am tuns la ea, dar o cunosc si cu siguranta lucreaza minunat.

 • Manu, inveti 😛

 • Multumesc frumos! O sa incerc la Raul atunci. O zi faina!

 • Felicitari!Eu nu pot face asa ceva.Chiar daca incerc , nu imi iese. As vrea si eu sa pot face asa ceva.Sunt curioasa cum poti face , si de unde ai atata rabdare!