Lifestyle Outfits

Cum faci dintr-o simplă cămașă una sofisticată

Cum nu prea servesc cluburile, am cam scos din ecuație hainele de party. Sclipicelile le port și ziua uneori, că așa dictează moda, si seara la un pahar de vorba cu prietenele. Aseară însă m-am văzut pusă în situația să mă decid urgent ce să îmbrac pentru a fi alături de unul din mebrii juriului pentru Miss Bamboo Cluj, din moment ce Miki de la Salon Monik a insistat să merg cu ea. Cum s-o refuz… Fiindcă nu mi-a venit nimic altceva în minte, am luat din dulap o cămașă neagră foarte lunguță, simplă și am îmbrăcat-o… invers! Ideea nu e a mea, m-am inspirat dintr-un un foto shooting al Iuliei Albu, văzut din întâmplare la tv, și am adaptat-o la ce am avut. Fiindcă crăpătura de la guler era în spate, logic că mi-am pus un colier de efect, foarte shiny, tot în spate. Fiind o cămașă lungă, mi-am îmbrăcat colanții cu două fețe (în față negri, pe spate cu buline), botine negre cu toc înalt, părul adunat sus într-un coc, cu un pic de animal print în el. Mie mi-a plăcut ce a ieșit.

Plusuri ale ideii: dacă iei o cămașă normală ai toate șansele să o transformi în ceva inedit, te asigur că toată lumea se va uita lung la tine :)) Din față pari foarte convențională, sobră. Din spate vine surpriza. Îți dă posibilitatea să îți porți și lănțișoarele, pandantivele etc. altfel.

Minusuri: cămașa normală, încheiată până sus în spate, îți cam taie linia gâtului, deci ar trebui să realizezi una mai permisivă la guler. Dacă ai sâni foarte mari, va fi greu să o închei în spate, deoarece, logic, în spatele cămășii nu ai pense pentru bust. La mine a fost la limită, deoarece cămășuța luată normal era lărguță un pic de tot.

Miss Bamboo: am asistat-o pe Miki în juriu, însă mie fetele mi s-au părut drăguțe, ținutele, însă, mai puțin. Cred că la partea cu rochiile de seară am văzut o piesă, două maxim, drăguțe. Restul mi s-au părut ieftine. Repet însă, fetele s-au descurcat bine, nu s-au observat emoții, deși cu siguranță au avut.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)