Review

Aloe Lotion cu ulei de jojoba, vitamina E, elastină, colagen (review)

Acest post trebuia să se numească ”back to the former love”, dar mai am un post cu acest titlu pentru masca de păr Midollo. Crema aceasta de la Forever Living Products e la noi în casă cam de 11 ani, am avut perioade și perioade de folosire. Că știi cum e când ți se pune pata, îți trebuie un anumit brand sau o anumită cremă, o vreme. De un timp, m-am întors la această cremă, ale căror surate le-am prezentat cu ani în urmă, aici.

Descriere: Emulsia aceasta hidratantă e cu multiple întrebuințări, Aloe Lotion este alegerea ideală pentru tenurile uscate, congestionate, expuse intemperiilor. Formula sa, realizată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră din domeniul îngrijirii pielii, va face ca Aloe Lotion să aibă efecte excepționale la nivelul tenului sau corpului. Mod de utilizare: se aplică pe epiderma curată, oriunde este nevoie. Cele mai bune rezultate se vor obține prin masare ușoară până la pătrunderea completă în piele. Se va repeta aplicarea, dacă este cazul.

Ce zic eu: am folosit-o de-a lungul anilor și eu, și cunoscuți care și-au comandat-o și ceea ce mi-a plăcut întotdeauna e că e versatilă: se poate folosi pentru ten, gât și corp deopotrivă. Formula sa cu elastină și colagen solubil o fac ideală atât pentru tenurile mature, cât pentru tenul mai tânăr, pentru prevenirea și tonifierea ridurilor. Este excelentă pentru burtici, adică pentru gravide, ca tratament de prevenire a vergeturilor în sarcină. Am avut și experiențe de acestea în cadrul cunoștințelor mele și a fost un succes. Dacă ai grijă să o aplici de când începe burtica să se mărească, n-ar trebui să îți mai faci griji de vergeturi. Să revenim la ten. Actualmente, o folosesc ca și cremă de față, gât și decolteu. Îmi place că intră foarte repede în piele, nu lasă senzație de unsuros – niciuna din cremele FLP nu lasă senzație de uns – ceea ce e un mare, mare YES, lăsând, în schimb, un ten hidratat, elastic, perfect. Pe lângă aloe vera, are ulei de jojoba, vitamina E (tocoferolul), acid oleic (acid gras nesaturat) și multe alte ingrediente delicioase, vă rog să consultați foto cu ingrediente.

Cei doi parabeni pe mine nu mă deranjează, având în vedere eficiența sa dovedită în timp pe mine și ale persoane cunoscute mie. O ador, e o cremă minunată. Și e cantitate mare, are 118 ml. O foarte recomand, și tenului gras, fiindcă hidratează fără să lase gras, și tenului uscat, fiindcă oferă o hidratare de durată. O să revin curând cu un review la Aloe Body Toner, un alt produs la care m-am întors.

În unele rânduri am fost întrebată de cititoare cum își pot cumpăra produse FLP. Atunci n-am știut să le zic cum, dar acum știu. O puteți face AICI.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • se aplica vreun discount la preturile care sunt pe site dc folosim codul tau? nu ma indoiesc de calitatea produselor dar preturile sunt cam piperate.