Review

Ruj High Impact lip colour SPF 15, Clinique (review)

Cum am ajuns la acest ruj? La plimbare prin Douglas (unde cred că sunt abonată deja, la cât cumpăr), am văzut pe buzele uneia din angajate un ruj minunat, un roșu cald exact așa cum îmi place mie, cremos, superb. Mi l-a și arătat, Clinique, culoarea nr. 13, Flamenco. Deși evit să folosesc testerele din magazine, de la acesta nu m-am putut abține și m-am dat în vreo două rânduri, când am trecut prin Polus. În mod normal, un ruj cremos, cum e superbul Flormar Long Wearing, nu durează atât de mult timp pe buze ca unul mat. Flamenco de la Clinique mi-a întrecut așteptările în două rânduri, când ajungeam seara acasă și îl vedeam pe buze frumos, intact, fără să se întindă. E bine pigmentat, nu e nevoie să insiști cu aplicarea prea mult.

Așa că am decis că trebuie să fie al meu. Costă cam 89 lei și se prezintă în maniera clasică de ruj, dar cu flaconaș metalic. Ambalajul din carton nu mă impresionează, însă e ultimul lucru care m-ar deranja. Am făcut o foto cu ingredientele, pentru cele extrem de atente la acest aspect. Rujul high impact colour are și factor de protecție 15.

Ingredientele:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Marele meu regret este ca nu imi sta bine cu rosu pe buze. Le invidiez pe cele care pot purta, de exemplu pe tine te prinde minunat.

  • e superb!! 🙂

  • Esti superba, la fel ca rujul! Sa-ti poarte noroc!

  • Thanks, girls

  • super culoare !

  • Oricum tu ai buze frumoase si mari asa ca-ti sta bine cu orice culoare, din pacate mie nu-mi place cum imi sta cu rujul rosu asa ca prefer nuantele de roz,mov si nude.

  • Personal, consider ca rujul rosu e un “must have” al oricarei femei – asta, daca nu consideri ca nu ti-ar sta bine cu aceasta nuanta (cum ziceau Lavi, Ela)

  • eu am oja OPI si sunt foarte multumita,rezista multa iar nuantele sunt dementiale…m-a costat 51 ron.am inteles punctul dau de vedere,ca poti sa folosesti de la golden pt ca sunt mult mai ieftine, am si eu oja de la golden, nu folosesc doar OPI as da faliment 🙂 ceea ce nu inteleg este faptul ca pe un ruj ai dat 89 ron fara sa iei in considerare ca si alte rujuri iti pot satisface pretentiile.seara faina