Featured Lifestyle

Eu și Eyelash Enhancer @ TV – Transilvania Look

Chiar dacă nu mai sunt Shopping Pisi a publicațiilor media ale trustului, am rămas prieteni și asta înseamnă că voi mai fi prezentă, uneori, ca invitat, în platourile diverselor emisiuni, dacă e cazul. Ei, ieri dimineață am fost invitată împreună cu produsul meu (da, îl personific, că mi-e drag) la Răsăriți de pe fix, matinalul de la Transilvania Look, noua și singura televiziune regională de lifestyle. Începând cu ora 7:61 :)) până la ora 10.00 dimineața îi puteți vedea pe nebunaticii Ioana (Blondozaura) Botezan, Adrian Cucu și Dragoș Stan care o să vă facă dimineața mai veselă. Azi dimineața m-ați putut vedea la ei în emisiune, iar dacă nu ați fost pe fază, nu-i nimic. Am constatat cu încântare că au încărcat o parte din înregistrare pe site, așa că puteți să vizualizați video-ul aici:

Enjoy watching, vă pup!

Vezi și înregistrarea împreună cu Groparu, la Marius Bența, la fostul NCN, actual Transilvania L!ve.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

 • Imi place…
  😀
  N-ai mai avut emotii!
  😉
  Prezentatorii sunt cam veseli…
  :O

 • Te-am vazut, mi-ai placut 🙂 (pareai cam incurcata, dar… tanti aia iti tot lua vorba din gura… sau poate ii era frica c-o sa-i iei tu painea de la gura :)) )

 • Brandusa, sarumana, nu, blondozaura ma ajuta doar, ca eram distrasa de multi factori pe acolo. N-am mai fost in direct intr-un platou asa colorat si cu lume zapacita:)

 • Emanuel I, e Look, nu L!ve 🙂 e normal sa fie asa. E frumos, ca e destinsa atmosfera, e mai pe placul meu. Nu, cum sa am emotii… 😛