Lifestyle

Iubesc Transilvania!

Poate pentru că suntem în luna dragostei (Valentin, Dragobete) sau pentru că se întâmplă multe lucruri frumoase la noi, în cea mai occidentală zonă a țării. Da, iubesc Transilvania, atât eu cât și cei care au gustat-o. Toate cunoștințele sau prietenii care au venit din alte părți ale țării pentru prima oară la Cluj sau în alte orașe din Transilvania ( Baia Mare, Satu Mare, Sibiu și altele) mi-au spus că ”e altceva”. Că s-au îndrăgostit de zona noastră frumoasă și că nu mai vor să plece.
Deși sunt o persoana citadină, iubesc dealurile și munții Transilvaniei. Pentru mine, natura nu are farmec și culoare fără păduri, dealuri, stânci chiar. Și zici că toate acestea îmbrățișează zona astfel numită Transilvania cu un asemenea drag, încât nu e de mirare că atrage atenția întregii omeniri asupra ei. S-au scris legende despre Transilvania, s-au făcut documentare.

Îmi place că predomină cultura, nu non-cultura. De aceea oamenii de aici sunt mai raționali decât emoționali, ceea ce le permite să aibă atât mintea cât și inima deschise.

Avem multiculturalism. Și, cu mici excepții, știm să trăim frumos unii cu alții. Avem multe lucruri faine, care te așteaptă să le descoperi. Vorba celor de la țară, ”avem die tătie”. Branduri importante din industria alimentară, textilă, a cosmeticelor etc., că, dacă am fi ”arestați la domiciliu” în Transilvania, chiar am avea cu ce trăi. Chiar că… Am avea tv-uri la care să ne uităm. Da, tv-uri regionale. Deoarece, mai recent, avem și reprezentare massmedia serioasă: Transilvania L!ve e prima televiziune regională (lansată pe 19 decembrie 2011), cu știri din Transilvania, proiect ce sper să se dezvolte cu succes.

 

Și sunt sigură că va fi un succes, am foști colegi dragi acolo, ce muncesc mult pentru aceasta! Un alt proiect, valoros pentru Transilvania și pe care îl aștept cu mare interes este Transilvania Look, ce va fi dedicat exclusiv emisiunilor de lifestyle. Eheeei… aici e curiozitatea cea mai mare pentru noi, iubitoarele de beauty&style! Era cazul să avem așa ceva, voi ce ziceți? Voi sunteți curioase de stilul de viață din Transilvania? De asemenea, va fi lansată și o platformă video online, Transilvania Tube. Indiferent că ești născut sau ”adoptat” de Transilvania, temporar sau permanent, te așteptăm la evenimentul de lansare Transilvania L!ve Look Tube, pe 14 februarie, în Cluj. Vezi ora și locația evenimentului și, dacă ești din prin zonă, ești așteptat cu drag!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (14)

 • Ador Transilvania 🙂 Desi sunt din Ramnicu Valcea… 6 ani am locuit la Sibiu… la facultate, master si a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea 🙂 Am si rude acolo foarte multi prieteni si de fiecare data cand vin in tara, pe langa Valcea… Sibiu e tot timpul pe lista mea de orase pe care le numesc “acasa” 🙂 Mancarea e mai mult decat delicioasa… ador ciorba de salata 😀 Deci DA… Transilvania RULEEESSSS 🙂

 • Si eu sunt curios ce va fi cu proiectul Transilvania Look…
  😀
  Oricum, pana acum au facut o treaba buna!
  😛

 • Da, sper ca Transilvania Look sa fie ceea ce astept sa fie: ceva profesionist si care sa merite atentie 🙂 on va voir 😉

 • stilistele, suntem numai ochi si urechi, nu-i asa? ;))

 • Sigina, de ce am eu impresia ca tu ai ceva de zis despre Transilvania Look? 😉

 • Flory, n-am nimic de zis, astept cu nerabdare sa vad ce fac colegii acolo:) sunt cu ochii pe ei:)

 • Si eu ador Clujul de cand am fost pentru prima oara, in noiembrie:X.

 • De asemenea, iubesc Transilvania. Amprenta ungurilor, sasilor si secuilor se vede. Si e,poate,mai bine asa. Castele superbe, peisaje de vis, orase de neuitat… Si cum eu scriu despre turismul din Romania, nu pot sa neg ca Transilvania este cea mai tare din acest punct de vedere;)

 • Anda, indeed:) noroc cu austroungarii

 • Eu m-am nascut in Harghita! Ador zona, ma simt alt om cand sunt acolo…Dar nu ajung prea des, din pacate…