Blond Hair

Părul meu e în trend. Coafuri 2012 pentru păr lung.

Mă uitam la tendințele în materie de coafuri pentru 2012 și am văzut că stilul Brigitte Bardot se menține și la anul. Deci am fost în trend vara trecută și voi continua să fiu ;)) Glumesc, deoarece dacă îmi place ceva, nu mă prea interesează dacă e la modă sau nu. Oricum, greu ar fi să nu fie, deoarece în ultimii ani se poartă o plenitudine de stiluri, adică ”ce-ți place” și-ți stă bine 🙂 Și după stilul Brigitte, care e bestial pentru dimineața devreme, când te grăbești (îl fac în 5 minute), mă pasionează stilul pin-up. Încă exersez, dar când ajung la perfecțiune ;)) poate fac și un video tutorial.

În tendințele anului viitor pentru părul lung mai sunt și onduleurile realizate acasă și ”french twist” hair, ceva în gen Sophia Loren.

Freză inspirată din anii 50

Pentru lansarea produsului meu am mers pe un stil inspirat din anii 50. Culmea, primul care a remarcat decada din care făcea parte părul meu a fost un bărbat! Kzarinne, your man rulz :)) A fost prima oară când am încercat stilul acesta, îmi place, probabil că îl voi mai realiza, dar mai răruț – mi-a luat cam o oră să-l fac!!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • e si stilul meu.nu reusesc nicidecum sa-l cresc mai lung,tot am mai tuns din el. love your hair!!!

 • modniza, multumesc 🙂 sunt si stiluri pentru medium si short hair. eu ma uit numai la ce ma intere ;))

 • “Tu esti baza” cum se zice…pe la voi!
  😀
  Mi-e dor de…
  😐

 • yep, misto tare frezuca si-ti vine super bine…cea a la Dita von Teese e un pic altfel, dar iese si aia cu un strop de exercitiu ;)…am tot cautat tutoriale pentru old hollywood hair, dar greu am gasit ceva care sa ma ajute cu adevarat, ca as fi vrut si eu sa incerc ceva de genul asta.

 • Super si superba, atat pot spune! Nu mai primesc postari de la tine! S-a intamplat ceva?

 • Da, da, multumesc! 🙂 O sa ii transmit ca a primit aprecieri publice! 🙂 :*

 • maria, nu stiu ce s-a intamplat… mai aboneaza-te odata, eventual :*

 • Multumesc! Am facut-o deja :), m-am linistit! S-a rezolvat!