Review

Cremă de corp cu unt de cacao Cyclax (review)

Acest unt de corp e din seria produselor mele din Anglia, mai accesibil ca preț, de aceea nici nu am prea avut mari așteptări de la el. Nu prea știam nimic de marca lui, dar ulterior, am descoperit pe net că face parte dintr-o rețea de cosmetice cu tradiție în Marea Britanie.

E din gama Nature Pure, se numește Cocoa Butter, cremă de corp puternic hidratantă. Știe sor-mea ce piele însetată am! :)) Bineânțeles, când i-am văzut consistența, am știut că această cremă n-a prea văzut unt de cacao, poate doar l-a mirosit. Asta fiindcă am avut unt de cacao adevărat. Și cea de la The Body Shop a fost ok.

Borcănelul are 300 ml, e cremă de corp, așa cum scrie, nicidecum n-are consistență de unt. Are o culoare ușor bej (colorant de care se putea lipsi, fiindcă untul de cacao e alb-gălbui), parfum plăcut, se întinde pe piele ușor și intră fără multe insistențe, lăsând pielea destul de hidratată și catifelată. Mă așteptam să îmi displacă, dar spre surprinderea mea, chiar dacă e departe de a fi prea naturală, pielea mea se înțelege bine cu ea. Și e ieftinuță – câte chetii faine și accesibile nu sunt în Anglia!!!! Da, dacă aveți ocazia, să v-o luați. Asta dacă nu vă îmbie The Body Shop. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)