Blond Hair Review

Elseve roșu și-a schimbat designul…

Fie că îi zice Elvive, fie Elseve (de data aceasta e Elvive Colour Protect), e totuna, același produs (deși ei zic că e nouă formula). Nu mă ghidez decât după roșul electric, care țipă după păr blond. Știți că v-am povestit de el mai demult, nu? Șamponul și balsamul roșu de la Elseve sunt cele mai mișto produse din categoria ieftine, pentru păr blond – dar luate din occident. Acestea sunt din Anglia și le-am inaugurat deja. Eu nu îmi mai iau marca asta demult de aici din ro, că n-are sens.

Cum vă ziceam, le-au schimbat ambalajul și le-a zis New Formula și povestesc că ar fi mai concetrant. Sinceră sp fiu nu mi se pare deloc așa, dimpotrivă, parcă înainte era mai concentrat. Sau m-am obișnuit eu prea tare cu Midollo, pe care n-o bate niciun produs de îngrijire a părului blond, deși e 16 lei kilul. Le-or fi diluat și occidentalii pe ale lor un pic, dacă au văzut că în est merge… oricum, sunt bune și așa, nimic de zis. Vă recomand să vă luați și masca de păr Elvive Colour Protect, dacă aveți drum pe dincolo.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • Eu folosesc de la ei doar balsamul, şi părului meu îi place tare mult. Deşi am primit unul cadou din Franţa şi era destul de consistent faţă de cel pe care l-am cumpărat eu din România.
  Deşi nu e mare schimbarea, când am ajuns în magazin mi-a luat un pic de timp până l-am recunoscut pe raft!

 • da; si eu am avut surpriza sa constat ca s-a schimbat; chiar alaltaieri mi-am luat balsamul ;))
  e adevarat ca cele din occident sunt mult mai bune; am avut si eu experienta in Anglia si in Olanda 🙁

 • banuiesc ca in anglia pretul nu difera prea mult de cel din ro si atunci chiar mi se pare o mare magarie ca ne ofera o calitate mai scazuta
  ps: am si eu midollo si ma enerveaza ca trebuie sa stau 30 min ca sa aiba cat de cat efect. intre timp am descoperit un balsam mai scumput de la herbosophy care bate loreal absolut repairu meu de departe.

 • Intr-un timp aveam o obsesie pentru niste produse din gama “Fa”, decat ca din greseala, le primeam de la cineva din Germania. Cand le-am gasit si la noi prin magazine, tare dezamagita am fost si nu priceam cum de s-au stricat… Intre timp m-am lamurit ca alea facute la “mama” lor sunt tot ok, in vreme ce astea facute la “mama vitrega”… sunt facute de “mama vitrega” :))

 • alex, ma mir, ca la tine nu are efect Midollo. La mine e the best of the best 🙂 si folosit numai ca balsam

 • Chibit, da, buna interpretare :))