Review

Special glow for body: cinci produse pentru o piele strălucitoare

Ştiţi că îmi căutam azi vară (ah, ce departe sună…) loţiunea pentru strălucire perfectă? Ei, după ce am încercat-o pe aceasta de la Farmec şi m-a nemulţumit, am descoperit că străluceşte şi ea un pic, dar numai sub razele soarelui. Mi-am mai cumpărat o loţiune shimmering Planet Spa de la Avon, Dove Silk şi un ulei cu particule sclipicioase de la Sephora, cu parfum de praline.

Să vă zic, pe scurt, topul acestora:

Locul 4: crema de la Farmec. Hidratează minunat, dar nu de asta aveam nevoie. Aveam nevoie de o strălucire mai vizibilă, însă nu am prea avut parte de ea.

Locul 3: Planet Spa de la Avon. E asemănătoare cu Dove Silk, însă are cam mult parfum în compoziţie. Aş prefera să nu fie aşa parfumată. În schimb, privind strălucirea, oferă una discretă, plăcută. I liked, a costat cam 15 lei produsul.

Locul 2: uleiul cu parfum de praline de ciocolată 😀 de la Sephora. Detest uleiurile care nu intră în piele. Am avut emoţii când l-am luat pe acesta, dar nu m-a dezamăgit: în pielea mea uscată a intrat super rapid şi oferă cea mai vizibilă strălucire, fără a cădea în vulgar. A costat cam 20, 25 lei. Mai era o variantă mai “fină” la 50 lei.

Locul 1: Dove Silk. Anul acesta m-am temut că nu îl voi mai găsi şi chiar l-am găsit cam greu. Dove ca şi cremă de corp îmi place la nebunie şi dacă mai e şi silk… E superbă. Am încercat acest produs concomitent cu gelul de duş silk şi cu deodorantul silk. Îmi place în special formula aceasta de la Dove. Pot să zic că sunt singurele produse de îngrijire de hipermarket care îmi plac cu adevărat.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

 • Eu sunt foarte mulţumită de cel de la Dove, mai am două de testat acasă de la Oriflame şi Avon!

 • am si eu lotiunea de la dove. ofera o stralucire discreta pielii si hidrateaza foarte bine. imi place si parfumul sau, un parfum specific produselor dove – cremos si distinct. lotiunea este insa pe terminate, asa ca trebuie sa imi cumpar alta … nu stiu insa daca se mai gaseste acest tip pe piata.

 • Am o intrebare. Unde ai reusit sa mai gasesti Dove Silk (ai mentionat ca l-ai gasit mai greu anul acesta).

 • unde ai gasit Dove Silk, eu nu l-am mai vazut de ceva timp prin magazine?

 • nu m-as mira sa scoata Dove Silk-ul de pe piata, asa cum se intampla de regula cu produsele minunate :))…
  eu nu prea sunt fan piele sclipicioasa, dar sunt curioasa de uleiul Sephora…exactly how shiny is it? ;)) adica, se vede de la o posta, sau e ceva foarte discret, care se vede doar daca te uiti cu atentie?

 • stilistele, nu e vulgar, e ok, nu unsuroseste, cel putin la mine intra bine. ce pot sa iti zic e ca dove e mai discret. eu vad uleiul mai mult de seara..

 • Deci lotiunea Dove e cea mai “sclipicioasa” ? Si mie imi place “sa stralucesc” si chiar am vrut s-o cumpar, dar n-am stiut daca are efect in acest sens sau nu…

 • Caress, nu sclipicioasa, ci iluminatoare 🙂 e foarte frumoasa si delicata

 • zena… hmmmm, cred ca….. la Real sau la Auchan.. nu mai stiu.

 • alizee, se gaseste, da greut 🙂

 • Mai exista si de la Balea Young o crema de corp, editie de vara, cu particule, care straluceste foarte frumos si miroase bine 🙂

 • Adriana, serios? Mie mi-a scapat 🙂 Oricum, acum am, sa imi ajunga pana vara viitoare 🙂