Lifestyle

Oboseala dăunează grav frumuseţii, aşa că…

…te iei şi te duci la un masaj cu roci vulcanice ferbinţi. Nu ştiu cum se întâmplă transferul de energie, dar eu m-am dus la şedinţă cu extrasistole de oboseală şi m-am relaxat super mult şi mi-au şi trecut extrasistolele (bătăi neregulate ale inimii în caz de oboseală cruntă 🙂 ).

La Salon Monik, pietrele astea îs “pâine caldă”.

Sweet Patricia, e o dulceaţa fata asta. Şi are nişte mâini …de aur 😀

Subsemnata, după un masaj relaxaaaaaaaaant şi revigorant în acelaşi timp. Culmea e că nu m-a pleoştit. M-a liniştit şi mi-a alungat oboseala.

Şi, în culise, şefa mare, doamna dr. Miki, fixuind Dermocell-ul, cel mai iubit aparat din salon.

Cam aşa mă răsfăţ eu, când ajung, la Monik. E priceless. Mortal. Bestial. Cum vreţi voi, dar foarte bine!

Noutăţi de la Monik? Da, un card de reducere: acest card il primeste un client care a facut un serviciu la salon, si este cadou pt “altcineva” ,o prietena sau un prieten.Reducerea de 10% se aplica la orice serviciu timp de 6 luni si contravaloarea celor 10% se transfera persoanei care a oferit cardul mai departe! Deci cine primeste un talon si-l da mai departe ,are un cont virtual cu sumele adunate din cei 10% aplicati imp de 6 luni! Din partea mea, mai sunt valabile pachetele acesta şi acesta. Of course, pe baza codului magic, Sigina.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

 • Mmmm, nu mi-ar strica si mie putin rasfat. Am tot auzit de beneficiile pietrelor vulcanice, sper sa incerc cat de curand.

 • Am intrat pe site-ul lor si mi-a placut materialul video de promovare a salonului iar ideea cu cardul de reducere in varianta prezentata de tine e super tare.

 • Ema, nu mai zic de celelalte masaje, dar avand in vedere ca si azi sunt obo si am ratat un masaj din cauza programului de job, iti spun sincer ca daca as putea as face in fiecare seara cate unul cu pietre :))

 • Buna
  Stiu ca sunt pe langa subiect,dar trebuie sa te intreb cum folosesti tu masca midollo cu placenta?il folosesti o data pe saptamana sau de fiecare data cand faci baie?

 • descude, de cate ori ma spal pe par – daca am timp, stau cu ea 30 min sau 1 ora, daca nu o folosesc pe post de balsam. in general imi fac timp sa stau cu ea in par de fiecare data. dar eu am parul uscat, e nevoie. 🙂

 • Multumesc…mi-am cumparat-o si eu astazi si eram curioasa cum o folosesti si tu!

 • cu sau fara pietre, un masaj e binevenit oricand!

 • uite cum se relaxează lume! bravo! :*
  Patricia seamănă cu tine :”>

 • da. vreau si eu. definitely 😉 dar nu pentru relaxare, ca de 2 luni ma relaxez non stop, mai degraba as vrea ceva pentru slabire si tonifiere …

 • almi, da?? nu mi se pare ca seamana cu mine patri 🙂 e tare dulcica 😛

 • lory crede-ma, pietrele alea fac tot masajul