Blond Hair

My summer hairstyle, de peste zi

Vara a cam trecut, nu însă şi temperaturile înalte. Cu toate că îmi place să port părul desfăcut, pe căldură şi mai ales când am de lucru mult nu-mi arde ca podoaba capilară, lungă şi deasă pe care o am pe cap, să îmi ajungă pe faţă. Pe lângă tapajele cu care v-am înnebunit, a trebuit să inventez nişte freze simple, rapide şi de efect, ca pentru 7:30 dimineaţa. Îmi place să mai variez, nu suport să văd aceeaşi coadă prinsă sus, în fiecare zi. Şi cum poţi face asta? Cu accesorii, cum sunt banderolele, bentiţele, cordeluţele, eşarfele, agrafele…şi depinzând de cum arată părul tău în dimineaţa cu pricina. Dacă aveţi părul creţ/încreţit, dar nu mai stă nicicum, puteţi să îl răsuciţi rapid în spate, lăsând să cadă capetele răzleţ. Eu l-am prins cu agrafe – se poate şi cu o clemă – şi mi-am legat o mică eşarfă. Dacă optaţi pentru eşarfe, folosiţi-le pe cele puţin elastice, ca să nu alunecede pe cap când vă e lumea mai dragă. Dacă nu vreţi să vă complicaţi cu eşarfe, cumpăraţi-vă bentiţe handmade, fiindcă sunt mai deosebite faţă de chinezăriile din comerţ. Eu am una care îmi place enorm, cred că o voi ferfeniţi anul acesta. O puteţi vedea (sper) aici. Bineînţeles, într-o altă frizură.

Tot pentru vară sunt binevenite şi cocurile – fie cele clasice, fie creative. Ca să îmi scot din banal cocurile mai folosesc agrafe cu flori, acum numai aceasta mi-e la îndemână, să v-o arăt. Ador setul, însă mai am şi altele, nefotografiate.

Tapajul din video-ul acesta e de când nu aveam atâta experienţă, dar procedura e, în mare, aceeaşi. Am inversat doar aplicarea fixativului după tapaj, firul meu n-are nevoie de “întărire” înainte, ci doar de fixare după. Acum ies mult mai bine tapajele, cu mai mult volum şi reuşesc să le finisez mai bine.

Foto: Vasile Covaciu

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

  • Simplu si de efect! Draguta ca intotdeauna 🙂

  • superba! xxx

  • f cute 😡

  • thanks girls 🙂

  • lovely
    ador bentita ta roz <3

  • maryelisa, si mie imi place, trebuie sa mai cumpar de la kittenhood 🙂

  • foarte fain look-ul, ti-am zis si cand am vazut pozele de la Vasi, cred ca a fost cea mai reusita serie pe care am vazut-o cu tine: foarte bine gandita alegerea accesoriilor, a hainelor, a coafurii, a machiajului: pentru mine, aparitia perfecta!!!
    si eu imi mai prind parul aiuresc vara, cu turbane, esarfe, bentite, tot ce prind in mana 😉 chiar cautam acum un lantisor pentru par, care se lasa si pe frunte, nu stiu pe unde se gaseste, sa-mi dai de stire daca vezi pe undeva 😉

  • In sfarsit un look care imi place si care cred ca te prinde de minune 🙂

  • miki 😉

  • E oficial: arati si te imbraci bine. 😉

  • Ovidiu, ooooo, ai trecut si tu pe la mine… 🙂 Thank you, sir, nuj cat de bine arat, mereu se poate si mai bine 🙂