Review

Cremă de noapte cu Aloe Vera, de la Cosmetic Plant (review)

Numele întreg al cremei e “cremă de noapte hidro-lipo-activă cu Aloe Vera şi unt de cacao” şi am testat-o de-a lungul a două luni. Uneori în paralel cu altceva, iar în ultima vreme doar pe ea, în fiecare seară, ca să îmi dau seama ce face şi ce nu cu tenul meu.

Cu ce se laudă:

“Crema hidratează intens prin extractul de Aloe Vera bogat în polizaharide, minerale, aminoacizi şi vitamine. Uleiurile vegetale din untul de cacao şi din seminţele de struguri compensează carenţa de grăsime din epidermă şi menţin în stare bună filmul hidro-lipidic, fenomenele de deshidratare fiind astfel evitate. Vitaminele A, E, B5 cu proprietăţi de regenerare celulară hrănesc, hidratează şi catifelează tegumentul. Se aplică în fiecare seară pe pielea perfect curată a feţei, gâtului şi decolteului.” Cantitate 50 ml.

Ce spun eu:

Tenul meu e mixt cu tendinţă de uscare şi are o vârstă la care aş putea foarte bine să folosesc cu regularitate creme de noapte şi antiîmbătrânire (dar nu antirid, e o diferenţă). Aspectul cutiei nu mă atrage în mod special, dar să trecem peste. Ador ţuguiul acela de cremă rămas de la turnarea produsului în recipient 😀 E o cremă destul de onctuoasă, potrivită pentru noapte. Intră destul de greu în piele şi simt o peliculă grasă pe ten mult timp, însă fiindcă tenul meu are nevoie de asta, nu mă deranjează. Într-un final, intră. Îmi place că are unt de cacao, mi se pare o combinaţie bună cu aloe vera. Descrierea spune că crema restabileşte echilibrul hidro-lipidic, lucru cu care sunt de acord. Tenul e mai hidratat dimineaţă cu ea decât dacă m-aş da seara tot cu o cremă de zi. Redă elasticitatea pielii, astfel că atenuează şi riduleţele mici, fine, de expresie. Dacă te trezeşti varză de oboseală, s-ar putea să te ajute dacă o pui seara pe faţă. N-are coloranţi, parfumul e insesizabil din punctul meu de vedere. Gâtul şi decolteul le-am ratat, dar mai am jumătate de cutiuţă şi o să o folosesc în acele zone, unde de obicei folosesc cremă de corp când n-am asta, care îmi foarte place şi mie şi maaai ales mamei.

Da, recomand, eu m-am împăcat bine cu ea, deşi nu sunt foarte “wow” în ceea ce o priveşte. Am în aşteptare crema de noapte cu măceşe, tot de la CP sunt curioasă. Revin cu review şi o comparaţie.

Lista de ingrediente – vezi link-ul de mai jos.

Produs primit în testare de la Cosmetic Plant.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Mie, care am tenul uscat, nu mi-a placut deloc. Nici urma de hidratare, pelicula grasa si alte cele 🙁

  • Clarra, urmeaza sa testez si cea cu macese, sa am o comparatie mai solida fiindca inainte nu foloseam o crema speciala de noapte

  • Astept review-ul cu interes. Oricum, gama asta cu aloe garantat nu e buna pentru un ten uscat – eu am avut si crema de zi, si de noapte, si demachiantul – toate la fel de dezamagitoare. Nu sunt deloc onctuoase, nu se intind bine pe fata, lasa tenul de cauciuc… 🙁

  • Nu iti recomand crema cu macese de noapte.. e ingrozitor de grasa si lipicioasa. Cea de zi e foarte faina in schimb..:)

  • Eu am avut demachiantul si mi s-a potrivit de minune. Ca si crema ,am folosit tot de la Cospetic Plant una cu galbenele. A fost bun,dar nu m-a dat pe spate. Bine,nu sunt nici eu prea grijulie cu mine. Pe timpul verii nu folosesc creme ca nu prea le suport. Si am piele gen smirgher si pe fata si pe corp,tenul devine mixt vara,dar numai vara. Nu ma hidratez cum trebuie si multe altele. Nu prea sunt copil ascultator. Mi-ar placea sa am pielea de bebelus dar am renunta la speranta de a o mai avea…