Lifestyle

Gât şi Decolteu emulsie hidratantă-vitaminizantă de la Cosmetic Plant

Din câte am citit, studiile arată că femeile se opresc cu hidratarea feţei la bărbie, neglijând gâtul. Nu de puţine ori am văzut femei trecute de vârsta a doua cu o faţă foarte frumoasă de ai fi spus că au cu vreo 10-15 ani mai puţin ca în realitate. Totuşi, dacă te uitai la pielea gâtului, aceasta dădea de gol vârsta reală. De ce? Fiindcă pielea gâtului şi a decolteului este mai fină ca cea de pe restul corpului şi are nevoie de protecţie specială. Să nu mai punem la socoteala că vara decolteul suferă din cauza soarelui mai mult decât faţa, pe care de bine, de rău o mai protejăm.

Astfel, Cosmetic Plant pune la dispoziţie un produs interesant, atenţionând că pielea gâtului şi decolteului necesită aceeaşi atenţie ca şi cea a feţei. Pe acesta se menţionează că uleiurile naturale de măsline, cătină şi sâmburi de struguri, alături de vitaminele A, B5 şi E şi ingredientele naturale consolidează bariera naturală a pielii, conferindu-i elasticitate şi fermitate. Vitamina E, prezentă în minicapsulele verzi, se eliberează instantaneu în timpul masajului având efect antiinflamator şi antioxidant, blocând radicalii liberi şi prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Se aplică după baie, începând de sub bărbie, pe gât, pe decolteu şi pe bust. Se absoarbe rapid lăsând pielea netedă, proaspătă şi fermă.

Am subliniat în italice mai sus deoarece majoritatea cremelor de gât şi decolteu pe care le-am văzut, sunt pentru ten matur deja, însă acest produs poate fi folosit şi de persoane mai tinere. Bineînţeles, nu de la o vârstă foarte fragedă, când pielea are elasticitatea sa proprie, ci de la o anumită vârstă, în funcţie de organism, putem să începem prevenirea îmbătrânirii şi ridării gâtului şi decolteului. (Îmi este destul de greu să vă dau idei despre o vârsta anume, având în vedere că fetele s-au emancipat, iar unele folosesc excesiv solarul care este echivalent cu o îmbătrânire mai accelerată a pielii (printre altele). ) Spun prevenire deoarece e mult mai uşor să previi, decât să tratezi o piele deja îmbătrânită şi ridată.

Emulsia de la Cosmetic Plant are un parfum plăcut şi natural de măsline şi cătină. Am folosit produsul dimineaţa şi seară, după duş şi după curăţarea feţei şi a gâtului cu loţiunea tonică tot de la Cosmetic Plant, timp de mai mult de două săptămâni şi sunt foarte mulţumită de senzaţia pe care o lasă. Riduri nu am, dar voi avea grijă să nu am atunci când ar fi normal să am, aşa că începeţi să vă îngrijiţi pielea de sub bărbie începând şi terminând cu bustul, mai ales dacă vă expuneţi la solar. Mai târziu, există creme anti age care fac asta, dar eu recomand, fiindcă sunt mulţumită, să încercaţi emulsia hidrantantă-vitaminizantă de la Cosmetic Plant indiferent de vârstă, e un produs românesc, clujean foarte bun. Puteţi să îl folosiţi voi, fetele, sau să îl faceţi cadou mămicilor, acum că tot vine o perioadă numai bună pentru asta. Preţul e deosebit de accesibil, costă 12 lei, 250 ml, calitate deosebită.

Produsul mi-a fost oferit spre testare de Cosmetic Plant (www.cosmeticplant.com)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

  • saluti, produse Cosmetic Plant se gasesc la orice farmacie?

  • da, la noi in Cluj da, la aproape orice farmacie. E super accesibila ca pret si e fooooarte buna. 🙂 Cosmetic Plant sunt clujeni.

  • oky, thanks! Ma duc sa-mi cumpar! 🙂

  • sa stii ca merita, sa ne dai si feedback, ok? Eu il folosesc de mai mult de doua saptamani, dupa baie. de sub barbie in jos si pana pe bust 🙂 enjoy it, avem produse bune in ro 🙂

  • Any, sa nu cauti Cosmetic Pplant in lanturile de farmacii! Vei gasi in schimb in farmacii mai mici si magazine naturiste.

  • aha..oki doki…bine ca mi-ai spus, ca sa nu merg din farmacie-n farmacie!

    Multumesc! 🙂

  • neata’…mi-am cumparat lotiunea, sunt fff multumita de ea :).

  • ma bucur mult! 🙂