Review

Mască de păr Crema al Latte, Serical (sora Placentei-Midollo :) )

De când am spus că nu mă despart de Midollo-Placenta, aşa am făcut. Cu mici excepţii. Am văzut pe un raft Latte, şi-am fost curioasă şi am luat-o.

Descrierea produsului: Tratament pentru păr – LATTE-Serical. Este un produs pentru toate tipurile de păr. Datorită conţintului de proteine din lapte, revitalizează părul după decolorare. Ideal pentru părul permanentat şi vopsit. Se aplică pe părul spălat, umed, se lasă cca 30 de minute, după care se clăteşte cu apă din abudenţă.

Ce spun eu:  Am folosit-o de câteva ori bune consecutiv şi am lăsat-o de fiecare dată mai bine de jumătate de oră în păr, la fel ca pe Placenta (Midollo, cum îi spun eu). Are un parfum intens de lapte cu miere sintetic. La prima utilizare îmi era ficatul sensibil, cred, că abia am putut suporta mirosul puternic de lapte mieros, habar nu am dacă are şi miere, dar e un parfum sintetic 1000%, se simte de la o poştă, e foarte puternic şi deranjant. Am evitat o bună bucată de timp să o folosesc, de groaza mirosului, care persistă în păr şi după uscare, vreo zi, două.

Apoi mi-am luat inima în dinţi şi am folosit-o din nou, regulat. M-a deranjat din nou mirosul, dar suportabil, am putut face abstracţie de el după uscare. Scrie că e pentru părul decolorat – cred că se potriveşte mai puţin celui decolorat, poate merge mai bine la părul vopsit doar. Nu hidratează la fel de bine ca Midollo firul decolorat, însă nu pot să zic că nu face nimic. E aşa şi aşa, nimic spectaculos. După clătire abundentă rămâne o idee unsuros părul, dar numai puţin. Îl clătesc la fel ca şi atunci când folosesc cealaltă mască, deci nu pot spune că nu l-am clătit suficient. Plusurile ar fi cantitatea mare şi preţul bun (16,50 lei/1000 ml). Spre deosebire de Midollo Placenta (greşit denumită aşa), Latte are proteină animală, pare-se, însă Placenta nu ingrediente de provenienţă animală. Midollo conţine peptide, despre care am vorbit. După părerea mea, Latte nu e potrivită pentru părul decolorat. O recomand? Nu.

Ingrediente (încercaţi să vedeţi din foto):

P.S. Nu uitaţi să vă înscrieţi lagiveaway-ul Vavian Pharma!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

 • masca asta o folosesc pt extensii (descalceste bine si le lasa moi, usor de arabnjat ) si pt cand ii fac baie la pudel ! mirosul este mult prea puternic .
  parul meu il face mai rau decat o maciuca, oribil .
  vad ca tie iti place cea cu placenta, eu si despre aia am aceeasi parere.

  calitate la fel ca pretul : mica !

 • ana :)) pai daca pt tine pute masca, cum il poti totura pe catel, care are mirosul de enshpe mii de ori mai fin ca noi? ;)) hihih ce figura esti 🙂

 • :)) nu se supara, e si el parfumat juma’ de zi 😛 ! repet , avantajul ei e ca descalceste foarte bine si asta e bine pt parul lui cret. plus c anu il intereseaza daca ii lasa parul moale si nu si-l poate aranja

 • ana, eu cred ca sufera din cauza mirosului, dar te iubeste asa tare ca tot da din coada 😛

 • Buna Sigina!
  Eu sunt din constanta, de unde as putea sa cumpar mastile midollo? am cautat un magazin onliune dar nu am gasit
  🙁
  mersi mult :*

 • Andra, nu stiu s-ar putea sa fie mai mult in partea asta cu unguri, ca e din ungaria. Dar cauta in tutungerii micute, magazine mici de cosmetice si la Unicarm am vazut la un moment dat