Review

Loţiune hidratantă cu măsline şi cafea cu efect de strălucire, Farmec (review)

Am trecut pe la magazinul Farmec şi mi-au blinkăit ochii atunci când am auzit că au cremă de corp cu efect shiny. Ştiţi că eu căutam aşa ceva, în afară de Dove Silk.

Şi mi-am luat, nu mai ştiu cât a fost, vreo 14 lei/200 ml? Nu vreau să dau cifre eronate.

Descrierea:

“Fie ca esti in club sau pe plaja, stralucirea pileii atrage priviri.” – de acord cu voi!

“Principiile active ale acestei lotiuni, Extractul de Cafea si Uleiul de masline, .hidrateaza instantaneau, pielea, o tonifica si o protejeaza.

Lotiunea hidrateaza, lasand pielea catifelata si usor stralucitoare.”

Şi pontul oferit de Farmec e: “O data pe saptamana fa o exfoliere pe tot corpul. Poti folosi si zatul de la cafeaua de dimineata.”

Buuuun. Am venit încântată cu crema asta acasă.

Experienţa mea: Ambalajul e o idee cam vechiuţ, dar e ok, iar mă gândesc la copilărie, ca atunci când văd glicerina. Nu e un design extraordinar iar pentru o loţiune de corp e niţel cam incomod. Are o culoare “nescafe” plăcută, miros discret, iar pe flacon scrie că parfumul este hipoalergenic. Minunat.

Puncte forte: la partea de hidratare e excelentă. M-a atras combinaţia de măsline şi cafea, mi se pare interesantă. Dă şi rezultate, pielea e catifelată şi hidratată până la duşul următor, când repeţi operaţiunea.

Puncte slabe: nu văd nicio strălucire adiţională faţă de cea pe care o dă o cremă de corp obişnuită. Poate că e aşa de discretă şi eu sunt chioară şi nu văd, da în fine. Am Dove Silk ca o comparaţie, aşa că de aia mă tot uit unde sărăcia e strălucirea aia.

Chiar dacă aparatul meu nu e atât de bun, cred că totuşi se vede o diferenţă:

Se termină cam repejor. dacă o folosesc zilnic, în maxim două săptămâni am terminat-o. Eu sunt adepta cantităţilor la câte 500 ml ;)) Are o tonă de parabeni. Pe toţi, cred, dar am văzut numai de curând, nu m-am uitat la asta prima dată. Poz(n)ă ingrediente:

Dacă sărim peste aspectul strălucire lipsă, e o cremă de corp foarte bună, hidratează foarte bine şi asta e cel mai important acuma, vara. E ok, puteţi să o încercaţi.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Mie nu-mi place deloc mirosul… gretos de dulce… cah cah… n-are nimic de-a face cu minunatul parfum al cafelei.

  • Eu am folosit loţiunea asta acum vreo 2 ani si se vede putin sparkle, dar numai la soare puternic…In club, nici vorba 🙂

    In schimb, gelul de dus din aceiasi gama e foarte misto 🙂

  • am avut acum 2 ani , dar avea niste particule aurii…or fi schimbat formula…

  • Pentru un efect de stralucire vizibil la orice lumina, ca sa spun asa ;), incearca de la Sephora “Illuminating bronzing oil”. pret 50 de lei/150 ml. Isi merita fiecare banut, plus ca miroase demential 😀

  • Oana, il stiu 🙂 Il am pe celalalt deja 😛

  • Eu sunt pur si simplu innebunita dupa el, cred ca provoaca dependenta :))