Review

Balea, tratament profesional pentru păr blond (review)

Ştiţi că mie îmi place să testez, asumându-mi riscul ca produsul să nu fie bun. Fiindcă sper să am suprize plăcute. Ei bine, de data asta am folosit de la Balea nişte plicuţele tratament cică profesional pentru păr blond. Am impresia că era şi pentru alte culori, nu-mi mai amintesc.

Descrierea produsului:

“Garanţia profesioniştilor: dezvoltare inovativă a produsului – fără silicon, formulă antielectrizare, protecţie UV şi vitamina E, hidratare extra pentru împrospătarea culorii.

Reflexe maro foarte strălucitoare: faţete de culori vii, supleţe catifelată. Tratamentul intensiv Balea pentru maro întăreşte şi hrăneşte părul. Formula hidratantă bogată în pigmenţi de culoare, protecţie UV şi extract de henna conferă părului nuanţe de maro foarte strălucitoare. Hidratează părul uscat, despicat, uşurează pieptănarea.

Mod de folosire: 2-3 ori pe săptămână, în funcţie de intensitatea culorii timpul de acţionare este 3-5 minute. A se clăti foarte bine. Recomandare: şuviţele deschise la culoare se pot colora într-o culoare închisă nedorită. Dacă produsul ajunge în contact cu alte materiale, a se curăţa foarte bine pentru a nu rămâne pete.

Testat dermatologic.”

20 mg/aprox. 4-5 lei plicul.

Traducerea e un pic ciudăţică, la fel ca la toate produsele DM, de fapt. Adică masca aceasta e una care dă părului blond reflexii maro. Buuun.

Părerea mea: Ca să îmi ajungă pe tot părul mi-ar fi trebuit vreo 5 plicuri, dar nu am de gând să dau mai mult decât pe un litru de cremă Midollo pe aceste pliculeţe, aşa că am luat doar două. Textura nu e nu ştiu ce, eu mereu fac comparaţia cu “lunecimea” lui Midollo sau a balsamului Elseve Loreal roşu (varianta occidentală, of course). Din cauza asta am simţit nevoia să îl dublez cu Midollo. Îmi place faptul că spune că are protecţie UV, faptul că nuanţează uşor părul, însă la mine am observat un blond auriu, nu chiar spre maro. Conferă o altă nuanţă decât cea gri/cenuşie cu care sunt eu obişnuită prin şamponul nuanţator. Aceasta e o culoare caldă, e o mască nuanţatoare binevenită. Faptul că nu are silicon nu mă încălzeşte neapărat. Am un produs de păr cu silicon pe care o să vi-l prezint, chiar îmi place. Ca mască regeneratoare… nu prea o recomand fiindcă din punctul meu de vedere nimic nu depăşeşte Midollo ca şi calitate, cantitate, preţ. Nu regenerează nuj cât. Chiar e prea scump pentru ce oferă firului de păr blond decolorat. Îl recomand numai ca nuanţator în caz că v-aţi pictisit de eternul gri-cenuşiu. Din păcate am uitat să fac o poză părului cu acea nuanţă, la fiecare spălare folosesc automat nuanţatorul gri cenuşiu, aşa că s-a pierdut auriul acela frumos.

La partea cu tratamentul “profesional”, aşa cum scrie pe el, îmi vine să zic ca amy winehouse: “no, no, no”. Nici vorbă, e un produs destul de comun ca efect.

Pigmentări nedorite n-am avut, fiind cantitate aşa mică şi distribuit pe tot părul, amestecat totodată şi cu Midollo. Când o să simt că am prea mulţi bani o să mai iau câteva plicuţele şi o să am grijă să rămână “urme”, adică să postez şi poze 🙂

Şi ingredientele:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • pisi, trebuia sa faci pozeeeee!!!! chiar eram curioasa cum ti-ar sta cu un blondut auriu..cred ca misto 😉

  • o sa fac…. cand o sa mai fiu in bani sa iau 5 pliculete din alea… nu prea renteaza 🙂