Review

Fa Nutriskin, gel de duş, săpun lichid (review)

Şi gata şi campania Fa Nutriskin. Am încercat şi gelul de duş, şi săpunul lichid primite ulterior şi mi-am făcut o impresie. Gelul de duş e aproape gata, săpunul lichid încă nu.

N-am ce descriere a produsului să vă dau, din păcate nici acestea nu au venit cu ceva mai amplu. În afară de cele 7 ingrediente care par să fie ceva minerale şi vitamine dar nu ni se spune ce minerale şi ce vitamine şi de faptul că are “acai berry”, care mie din imagine îmi par merişoare şi de pe google coacăze negre,  nu ştiu mare lucru despre produse. Atât că promit o piele irezistibil de fină.

Ambalajul produselor e drăguţ, roz cu alb, drăgălaş Nu e nimic ieşit din comun, gelul de duş are un căpăcel mai drăguţ, dar atât. Are 250 gr, se termină destul de repejor.

Ingrediente gel de duş Fa Nutriskin, click pentru a mări:

Săpunul lichid e mai gros decât gelul de duş, se consumă mai greu. Ambele produse au miros fructat, fresh, sunt potrivite pentru perioada aceasta de vară. Mi se pare că gelul de duş e mai spumant decât săpunul, pe ambele le-am folosit la duş. Lasă pielea destul de fină, nu ai senzaţie de deshidratare după ce le foloseşti. Dacă e ceva ce îmi place la ele în mod deosebit, e mirosul. Şi cu toate că nu tind către natural, au ingrediente ok. Acidul lactic este delicat cu zona genitală, deci dacă nu aveţi un săpun intim, cred că se poate folosi şi acesta.

Ingrediente săpun lichid Fa Nutriskin, click pt mărire:

Săpunelul are 300 ml, se consumă mai greu ca gelul de duş, deci probabil va fi mai rentabil. Eu nu văd o diferenţă majoră între cele două, ca efect. Ce nu îmi place la produsele din toată gama e că sunt foarte sărace în informaţii, nu au descrierea produsului, nimic. Sunt nişte produse ok, nu ştiu dacă să le recomand sau nu, poate le-aş mai cumpăra, dar nu cred… Ah, şi deodorantul şi-a dat arama pe faţă, acum că e mai cald. Nu ţine deloc, după 2 ore deja miros.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)