Review

Primer de faţă 100percentpure. Baie de vitamine :) (review)

Acest post s-a lăsat destul aşteptat, e cazul de un review. Numai bine, am reuşit să încerc produsul în tot felul de situaţii. Am primit un voucher de la firma 100percentpure, şi am ales dintre produsele lor un primer de faţă. Dacă e posibil, îmi place să folosesc produse cât mai pure pentru ten, aşa că un primer de faţă “100% pur” :), natural mi-a stârnit foarte mult curiozitatea. În pacheţel am mai primit două mostre de cremă de corp. Una era de cocos şi alta de migdale.

Încep cu cremele, ca termin mai repede. Ambele creme au avut un parfum foarte puternic, de cocos, respectiv migdale. Nu cred că am avut vreun produs 100% natural sau bio care să aibă un parfum atât de puternic. Foarte puternic! Nu mi-au ajuns decât să mă dau pe picioare, însă îmi închipui că dacă te dai pe tot corpul, adio parfum. Miroşi a cocos sau a almond 🙂 Nu îmi displace, uneori e chiar plăcut, dar ce te daci dacă într-o zi, după duş, nu eşti cu dispoziţie pentru acel parfum? Poate vrei să te dai cu altceva şi n-ai altă cremă de corp. Repet, îmi place mirosul, dar cred că e foarte puternic.

Intră foarte repede în piele, asta e bine, mai ales pentru pielea normală şi grasă. Pentru pielea mea uscată aş prefera ceva mai untos. Totuşi, sunt nişte creme ideale pentru vară, când nu e cazul să ne slinoşim cu nimic. Hidratează binişor. Se consumă repejor 🙁 .

Dacă te uiţi la ingredientele lor, salivezi. Sună foarte bine. Produsele sunt cam scumpele în general, dar dacă puteţi să vă luaţi, merită.

Să trecem la primerul de faţă. Descrierea oficială e următoarea:

“100% Naturală, 100% Vegetariană, Fără gluten. Conţinând pigmenţi care reflectă lumina, această bază pentru machiaj estompează ridurile şi face pielea să arate imediat mai luminoasă, mai sănătoasă şi mai strălucitoare. Infuzia de resveratrol din vin şi antioxidanţi protejează pielea de efectul radicalilor liberi.

Ingrediente: frunză de aloe vera organică (gel aloe vera)1, ulei de jojoba, esteri de ceară de jojoba, amidon de oryza sativa (orez), tocoferol (vitamina E), ascorbat de sodiu (vitamina C), ceară de euphorbia cerifera (candelilla), extracte din frunze fermentate de camelia sinensis (ceai verde)2 şi resveratrol, silice, ulei de persea gratissima (unt de avocado), lonicera caprifolium (caprifoi japonez), mica
1 origine organică garantată de SGS Organic
2 origine organică garantată de Oregon Tilth Certified Organic”

Costă 110 lei/30 ml.

Ce spun eu: Mi-a atras atenţia faptul că are ingrediente foarte bune, eram curioasă cum poate un produs aşa natural să servească drept primer. Am fost foarte încântată să îl încerc, m-am bucurat ca un copil mic când a ajuns pachetul – l-am şi folosit din prima zi. Nu mă machiez mereu cu tot tacamul, aşa că nu m-am dat chiar în fiecare zi cu el. Dar l-am folosit suficient încât să îmi fac o părere despre el. Încep cu prima impresie. Ambalajul arată foarte “juicy”, cu atâtzea fructe, îţi inspiră senzaţie de prospeţime, vitamine, natural, viaţă, culoare… îmi place mult. E dotat cu pompiţă, însă are un mic minus la pompiţă. Tubul care trage produsul este cam scurt şi când produsul va ajunge mai jos de jumătate probabil mă voi chinui puţin să îl dozez ca lumea.

Dar o să mă descurc. Este de culoare albă, are o textură fină, are un parfum uşor, fructat. Asta spre deosebire de cremele de corp. Cred că numai fructe aş fi visat dacă ar fi avut şi acesta parfum tare. Pe ten se întinde şi lunecă frumos, e catifelat tare. Intră în piele bine, şi după cremă, la vreo 5 minute poţi să te machiezi deja. Oferă durabilitate machiajului, dar arată bine numai cu fond de ten, dacă îl dai aşa numai ca bază, fără fond de ten, nu îmi prea place cum arată faţa. Oricum, ca şi la orice primer, culorile fardurilor sunt mai intense, se consumă mai puţin produs. Cred că îmi place la fel de mult ca şi primerul de la Mac. Însă acesta are plusul că este 100% natural.

Până acum am folosit primer pt faţă de la e.l.f., Boots no. 7 şi Mac. Mac a fost preferatul meu până acum, acesta de la 100percentpure se află pe aceeaşi linie. Nu îmi apar bubiţe pe faţă, asta înseamnă că tenul meu îi dă ok-ul, este într-adevăr un produs curat. Da, recomand. 🙂 Îl găsiţi aici, împreună cu nişte farduri yummy de tot.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)