Lifestyle Review

Lăptişor de matcă all the way, de la Complex Apicol Veceslav

După ce am fost “descoperită” că mi-a plăcut Apidermin (şi Apidermin Lux), cei de la Complex Apicol Veceslav s-au gândit să îmi trimită şi noua cremuţă pe care o promovează. Când a ajuns pacheţelul, am avut marea surpriză să găsesc mai multe produse: lăptişor de matcă omogenizat în miere din flori de salcâm – aceasta din urmă fiind miericica mea preferată!!, lăptişor de matcă în fiole şi cremuţa Apidermaliv. Am fost foarte încântată, eu consum periodic lăptişor de matcă – da, I intend to live forever! ;)) – aşa că a fost mai mult decât binevenit. Borcănelul a fost gata pe jumătate în cam 24 de ore 😛 Cu fiolele, treaba a fost puţin nouă, existau două tipuri de fiole: unele conţineau un prăfuleţ alb-gălbui tasat, laptele de matcă, şi altele un lichid incolor. Trebuie rupte capetele la câte o fiolă din fiecare fel şi, cu pipeta din cutie, luat serul respectiv şi turnat în fiola cu lăptişorul, pentru a-l dilua. Apoi trebuie să scuturi fiola cu serul şi lăptişorul, până acesta se topeşte şi se încorporează în ser. 🙂 Apoi se ia cu pipeta şi se pune sub limba, dimineaţa înainte de mâncare.

Mai jos sunt poze:

Cum arată fiolele 🙂

Mi-am ales primele două “victime” 😀

Le-am deschis, am luat cu pipeta din ser şi am turnat peste lăptişor.

Dă energie şi vitalitate, e excelent! Eu am luat şi după masa, seara, tot sub limbă. Având acţiune limitată, dacă nu îl pui sub limbă să se absoarbă direct în sânge şi îl înghiţi, şi ajunge în stomac, se distruge.  Nu e bun la gust, e o idee acrişor, de aceea varianta în miericică e foarte gustoasă. Dar bănuiesc că se poate amesteca şi manual. Şi cred că poate fi folosit în diverse măşti homemade, nu numai pe cale orală. Cred că dacă se combină utilizarea internă cu cea externă, rezultatele sunt excelente. O să încerc! Cremuţa Apidermaliv pe faţă, lăptişorul de matcă sub limbuţă 😀 Revin cu review la crema Apidermaliv când îmi formez o părere cât de cât obiectivă despre ea 🙂

Am avut şi nelămuriri în privinţa unor ingrediente din Apidermin, constestate de iubitoarele de bio, şi Miruna Codeanu a fost foarte drăguţă să îmi dea următorul răspuns, ce conţinea info punctuale la întrebările cititoarelor postului cu Apidermin.

-despre efectul de sauna:  incearca sa aplici o cantitate mai mica si masezi mai mult. Apiderminul este in general o crema recomandata persoanelor cu ten uscat, obosit, etc.

-creme naturale sunt in general mai grase, de aceea trebuie aplicata o cantitate mai mica si masat pana intra in piele, cu rabdare si perseverenta. Substantele grase au actiune antirid, avand o actiune de protectie impotriva factorilor nocivi din atmosfera, pielea de altfel are o bariera naturala impotriva agresiuniii: sebuumul. De altfel, exista si studii care au demonstrat ca in cazul persoanelor cu tenul mai gras ridurile se instaleaza mai tarziu.

-cred ca te referi la uleiul de parafina. Uleiul de parafina este un ulei mineral, nu este un ulei nociv, ulei de parafina fiind recomandat in unele diete iar   in Apidermaliv este inlocuit cu ulei de masline.

– despre cantitatea de laptisor de matca continuta. Laptisorul de matca este bogat si in substante de natura hormonala de aceea, trebuie sa existe o proportie in care se regaseste laptisorul de matca in crema.

-retinol A este o forma a vitaminei A.”

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Arata foarte fain toata treaba. Mi-am incercat si eu norocul la un concurs, dar nu s-a lipit. O sa ma interesez daca gasesc laptisorul de matca la vreun plafar, am nevoie de energie si vitalitate saptamanile astea.

  • Foarte interesant postul asta, am primit un mail referitor la niste produse Apidermin dar, din lipsa de timp, nu i-am acordat atentia cuvenita. Ar trebui sa il citesc cum trebuie 🙂 Multumim de infos!

  • Sa le folosesti cu placere si multumim pentru info! Pupici!

  • Super review-ul! si eu am de gand sa fac azi unul la produsele acestea! Sunt tare incantata de ele!