Apidermin, cremă cu lăptişor de matcă


Eu am luat-o de la coadă la cap, mi-am luat întâi Apidermin Lux, fiindcă mi s-a spus că aceea e pentru ten uscat şi nu asta simplă. Vreau să le anunţ le fetele cu tenul uscat că ambele sunt super bune pentru tenul uscat, iar Apidermin simplă nu e pentru ten normal, aşa cum am fost informată şi am scris în postul precedent. Apidermin Lux e foarte grasă, de aceea este excelentă înainte de culcare şi iarna, pentru protecţie.

Apidermin simplu este şi ea grasă, dar intră mai bine în piele. Pielii uscate îi lasă un luciu normal, pe care eu chiar mi-l doresc, îmi place cum se simte pe piele. Eu recomand atât Apidermin (ca cremă de zi) cât şi Apidermin Lux (ca şi cremă de noapte) pielii uscate şi foarte uscate sau tenului matur. Întinde ridurile super frumos. Le foloseşte şi mama şi îi plac mult. Aveţi grijă să le feriţi de căldură, că nu au tot felu de conservanţi ca să ţină. În ultimă instanţă, în frigider, dacă e exagerat de cald în casă.

Indredientele le puricaţi voi, sunt sigură :)

Apidermin simplă costă 6 lei, e bestială şi de-a casei, românească, luaţi-o. Prima surată am terminat-o numa pe jumate, că mi s-a stricat de la căldură într-un bagaj rătăcit pe la mama naibii…

P.S. Mi s-a stricat aparatul, de acu cred că voi face pozele cu aparatul acesta lamentabil…Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si: