Review

Săpun cu lăptişor de matcă, 100% natural, Marillys (review)

E ceva timp de când am produsele Marillys, însă am mai avut şi altele între timp aşa că review-urile s-au lăsat puţin aşteptate. Săpunul cu lăptişor de matcă Marillys are următoarea descriere 🙂

“Sapunul cu laptisor de matca pentru corp si fata este cremos, emolient si cu miros natural. Nu doar curata ci si hraneste pielea datorita uleiurilor naturale vegetale.
Laptisorul de matca asigura hranirea pielii, impreuna cu uleiul de samburi de struguri.
Compozitia laptisorului de matca pur : apa (65-67 %); proteine (12,5%), amino-acizi esentiali (întreaga gamã); glucide 11 %; acizi grasi (5%); vitamina B5 (150-250 mg %); calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cupru, fier, mangan, vitamine diverse (A, B1, B2, B6, B12, D, E, K). Laptisorul de matcã are probabil cea mai mare concentratie de vitaminã B5 dintre toate produsele naturale cunoscute. Sapunul cu laptisor de matca nu contine conservanti, coloranti sau parfumuri .

Ingredientele de baza sunt:
ulei saponificat (cocos, masline, floarea soarelui), ulei de samburi de struguri, , ulei de ricin, laptisor de matca in stare pura, ceara de albine .
Fiecare bucata de sapun cantareste 100 grame.” Costă 12 lei săpunul.

Părerea mea:

L-am ales fiindcă voiam neapărat ceva pentru faţă, un săpun natural cu care să mă spăl şi pe faţă. M-am gândit că lăptişorul de matcă face bine tenului uscat. Aspectul săpunului este foarte ademenitor, are o margine de foaie de ceară sau fagure – pe bune, am crezut că e sculptată sau ceva, are o culoare alb-gălbuie, arată ca un chec necrescut, un aspect asemănător cu săpunul anticelulită, oarecum. Îmi place cum arată, mi-a plăcut şi ambalajul handmade enorm. L-am folosit pe faţă prima dată şi apoi pe corp. Pe faţă nu prea m-a “coafat”, mi-a intrat în ochi şi m-a usturat tare. Apoi pielicica de pe faţă mi-a cam uscat-o aşa că la sfârşitul duşului m-am repezit urgent la crema hidratantă. Pentru corp e excelent. Nu face prea multă spumă, dar nu mă deranjează. Cel anticelulită e de înţeles că nu facă multă spumă, ca să poţi să simţi particulele abrazive şi să nu lunece. Acesta ar putea face mai multă spumiţă, parcă. Dar cum am zis, pe corp e bun. E cremos, curăţă bine.. Nu se consumă prea repede, asta e un plus, fiindcă ştiţi deja, mă spăăăăăăăăl mult (adică de 2 ori pe zi, sunt ca o mâţă).

Deci din partea mea are un ok, dar nu pentru faţă (decât în cazul în care se găseşte o formul mai blândă cu ochii), ci pentru corp, cu menţiunea că ar putea clăbuci un pic mai mult. Preţul nu e mare, săpunul nu se consumă instant, deci puteţi încerca.

Stay tuned, mai am o prăjiturică Marillys!

Produsul a fost oferit spre testare de către sweet Marillys, căreia îi mulţumesc.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Asta am observat şi eu la săpunurile ei, că deşi nu fac spumă abundentă, nu se consumă prea repede.

  • Gaby, da is ok, cred ca daca isi fac treaba, adica spala, e bine. ca in contact cu pielea e cremos, asa, i like. plus ca niciun produs nu are parfum prea pronuntat, decat al ingredientelor.

  • mâţuco, de-aia ai pielicica de bebeluş ;))
    unde se gasesc sapunelele astea?

  • Stilistele, am pielicica de bebelus de la mama 😛 pai este acolo link, ultimul Marillys linkuit.