Review

Loţiunea solidă O cafea tare. Şi despre alte Lia :) (un fel de review)

După tot ce am încercat până acum dintre loţiunile de corp solide, am rămas marcată de loţiunile Lia. Mai bine zis, de Salvează-mi pielea. Am zis hai să mai încerc şi alta şi, când a venit sor-mea în ţară, ce sa fac, fuga la kzarinne la birou să îmi iau şi mie şi soră-mii ceva drăguţ. Am cumpărat două Salvează-mi pielea şi, for the first time, O cafea tare.

I-am lăsat sor-mii să aleagă, a strâmbat din nas la O cafea tare, i-a plăcut Salvează-mi pielea (speram să îi placă cea cu cafea ;)) ). Şi una s-a dus în Anglia, aştept cu interes un review 😀 să văd dacă are vreme…

Am început şi eu cu O cafea tare. Culoarea e mai tulbure, strică galbenul acela frumos, dar e ok. Miroase a cafea amestecat cu ceară. Sinceră să fiu, mirosul nu mă prea încântă. Sunt total topită după parfumul lui Salvează-mi pielea, nu-l mai las din braţe. [-( Dacă a avut vreun efect asupra celulitei, datorită cafelei, puţin probabil, dar are efectul acela plăcut, de piele moale, protejată. Îmi place cum se simte pe piele. Dar nu aş înlocui Salvează-mi pielea cu O cafea tare, sincer. Abia aşteptam să o termin să mă îmbăt iară cu parfumul adorabil al acesteia din urmă. Nu ştiu, e o combinaţie de ceară cu nuj ce, ce pe mine mă atrage ca firul de miros de mâncare pe Pluto. Mooooor după ea 😡 :D. Aşa că acuma trag de ea, că baiul e cel dintotdeauna – se termină cam repede.

Eu vreau una în formă de galeată. Ok, găleţică de copii. Numai să fie mai MARE. Şi să îmi bag nasul în ea…. Îmi place enorm cum face pielea, cum miroase, după duş când mă dau cu ea nu mai există nimic în jur preţ de câteva minute ;))

Deci… următorul stoc trimite-l tot-tot la kzarinne, ştie ea cui îl direcţionează ;))

Momentan mai am două produse în testare de la Lia, nu vă zic ce şi încă un produs tot Lia cumpărat de mine la târg TOT de la kzarinne, vă ţin în suspans, şi ăla e yummy. 😛

P.S. N-am făcut poze loţiunilor solide că atunci a fost zăpăceala cu venirea soră-mii şi m-am dat cu ele direct… Mai am numai juma din preferata mea 😀 Iar produsele “secrete” le pun numai când le fac review. Da, le-am făcut poz(n)e. 😛 Aşa că am furat imaginea din butic, probabil cu copyright Lia. ;))

P.S. 2. Cred că la fel am păţit şi data trecută, era bine începută pe când m-am trezit să îi fac poze. Numai cantitatea e de vină. Se miceşte repede 😛 E 25 lei da e ok, merităăăă, e demenţială.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • mmmmmm…pielicica rasfatata ce-mi esti!! ;))

  • @stilistele, sincer imi place mult. si alte lotiuni solide mi-au placut, dar Salveaza-mi pielea imi place in mod deosebit. ;))

  • Mie mi-a placut mai mult O cafea tare decat Salveaza-mi pielea ca si miros. In rest, mi se par cam la fel, dar O cafea tare o adooooor <3

  • Irina, it’s about tastes 😛

  • De acord 😛

  • Şi eu tot cu salvează-mi pielea sunt. E cea mai faină dintre toate loţiunile ei.

  • Gaby, da, si mirosul s-a extrapolat la unul din sapunuri 😀 abia astept sa fac review 😛

  • Mie imi place Printesa levantica – nu e solida, e in cutiuta si e ca o spuma fina, o ador!