Review

Relax&Tonify Body Balm şi Crema pufoasă cu shea şi fragi Egocosmetics (review)

Relax&Tonify Body Balm

Relax&Tonify Body Balm a fost motivul pentru care mi-am luat atâtea de la Egocosmetics 🙂 De fapt pe acesta îl voiam şi acolo, la stand, nu m-am putut abţine şi am luat şi altele 🙂 Acest produs e o loţiune solidă, pe trei straturi, cu funcţie de exfoliere, reparare, antirid, hidratare şi relaxare. Când l-am văzut pe Breslo, am salivat instant. Mi l-am cumpărat, mi s-a părut tare micuţ în realitate, dar nah, scrie acolo gramajul, nu e problemă.

Mi-a plăcut enorm vizual. Arată demenţial. Miroase foarte, foarte bine, discret. Singura problemă este zaţul acela de cafea (cred că e cafea, la cealaltă prăjiturică erau particule de la o păstaie de vanilie) cu care am întâmpinat aceeaşi problemă ca la prăjiturică: nu văd de ce te-ai exfolia după baie, când vrei să te hidratezi. Înţeleg rostul particulelor acestora într-un săpun, că speli şi se duce. Cu loţiunea m-am chinuit o dată, m-a cam zgâriat partea aia şi i-am venit de hac: am ras-o jos cu gheruţele, să mă pot murui liniştită cu loţiunea solidă.

Rămasă în două straturi, treaba a fost mult mai uşoară: am frecat pielea de pe tot corpul şi cu partea mai portocalie, (care lasă puţin pigment porto dar se absoarbe imediat), şi cu partea galbenă. Aşa mi-a plăcut. Necesită răbdare hidratarea întregului corp cu acest body balm, însă efectul este de durată, pielea e fină şi protejată până la următorul duş. Şi pijamaua, patul şi hainele miros frumos de la ea 🙂

Dacă o recomand? Da, e o experienţă interesantă, dar fără partea aia exfoliantă, care după părerea mea încurcă. Aia n-are ce să caute decât în săpunuri. 🙂 M-a costat 20 lei/50 gr, descrierea oficială o aveţi aici.

Totuşi, nu mereu am avut răbdare să mă dau pe tot corpul şi am început să folosesc în paralel şi crema pufoasă cu shea şi fragi şi de fiecare dată când o foloseam îmi aminteam că am uitat să îi fac poză. Şi i-am făcut poză în al 12-lea ceas, borcănelului gol. Văd că pe breslo nu mai e, păcat, vă spun şi de ce.

Crema pufoasă cu shea şi fragi

E un unt de corp bestial, alb ca spuma laptelui, cu consistenţă cremoasă. Se topeşte în contact cu pielea imediat, nu trebuie să aştepţi o veşnicie să intre în piele. Are un parfum discret, delicios şi se absoarbe în piele foarte bine, lăsând-o fină şi delicată. Îmi place cum arată, cum se simte în mână mai ales, parcă ar fi “pufoasă” sau spumoasă o idee, îmi place cum intră în piele. Nu ştiu de ce o mai are la vânzare pe Breslo, mi se pare de departe cel mai bun hidratant corporal. Dacă la cele solide mi-a displăcut câte ceva, apoi la acesta îmi place tot, e favoritul meu, doar că se pare că acuma degeaba îl recomand. Îţi vine să-l mănânci pe pâine sau gol, ca pe Almette, aşa bine arată şi aşa faină textură are. M-a ţinut vreo patru hidratări din cap până în picioare. Cred că a fost tot 20 lei, nu ştiu ce gramaj. S-a terminat, aşa, repede, ca lucrurile bune 🙂 Din cel solid mai am puţin, fiindcă datorită cerii din compoziţie se consumă mai greu.

Ingredientele cremei: unt de cacao, unt de shea, ulei de struguri, vitamina E, ulei de fragi. Asta e tot ce vă mai pot spune că scrie pe etichetuţa de pe fundul borcănelului. Egocosmetics, vrem crema pufoasă înapoi în stoc 🙂 O recomand de numa, numa 🙂

P.S. Click pe poze pentru a le mări.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

 • Merci din nou pentru feedback.
  Am sa tin cont de parerea ta si am sa revizuiesc reteta de la relax & tonify ca sa nu mai creeze probleme.Am repostat si crema pufoasa cu unt de shea in magazin (ramasesem fara recipiente).
  Ma bucur ca ti-au placut produsele 🙂

 • Body Balm-u” arată așa de delicios :)…parcă e un chec 😀

 • Ce bine suna “crema pufoasă cu shea şi fragi”, cred ca miroase demential !!!
  P.S. Maine iti trimit si eu review-ul la produsele de la Giveaway , ca acum imi pica ochii in gura de somn :)))) Pup !!

 • Gabriela, mai am putin din relax&tonify, ca nu se da terminata. pe cea pufoasa am “suflat-o”.

 • Diana, indeed 🙂

 • mi-ai facut pofta de almette!!! 😀 :*

 • kzarinne, brusc nu ma simt singura pofticioasa 😛 :* :* miss u

 • ohhh, suntem amandoua forever! ;)) miss you too! :* :*

 • Am intrat pe Breslo si am vazut ca magazinul Egocosmetics este inchis temporar. Nu stii cumva cand revine Gabriela cu produsele minunate cu care ne-a obisnuit?

 • zena, habar nu am. nu am mai vorbit de atunci cu ea, dar poate raspunde la mesaje private. incearca. 🙂