Review

Gel de curăţare Balea Young Soft&Care de la DM (review)

Am făcut o pauză de la eternul meu săpunel lichid de la FLP, Aloe Liquid Soap şi am pus mâna la acest gel de curăţare. Chiar dacă pare să fie adresat adolescenţilor, eu ma simt suficient de young să îl folosesc ;)) O să încep cu ce scrie pe produs.

Produsul face parte din gama Balea Young, care îngrijeşte cu delicateţe tenul tânăr. Gelul îndepărtează particulele de murdărie şi machiaj (vai şi amar cum is traduse etichetele astea..), suprafaţa pielii rămânând delicată. Se foloseşte dimineaţă şi seara pentru demachiere şi curăţare, pe faţă, gât şi decolteu. A se evita contactul cu ochii. E 150 ml, nu mai ştiu cât a fost, dar a fost destul de ieftin.

Ce spun eu: are consistenţa unui gel destul de lichid, roz transparent, cu mici bule de aer şi particule roz mai închis. Arată parcă ar fi gel de căpşuni, foarte apetisant. Are parfum discret de tot, plăcut, nu ştiu de ce în lista de ingrediente e în cantitate mai măricică. Eu îl folosesc pentru demachierea “grosului”, ca să nu consum n dischete şi jumate tubul de demachiant. Abia apoi trec la demachierea cu demachiant şi toner. În plus, se curăţă mai repede faţa. Numai dacă nu-s machiată cu mare brânză nu-l folosesc.

Demachiază rapid, dar cred că e pentru ten mixt spre gras, fiindcă mie îmi lasă faţa cam uscată, nu pot să nu mă dau cu cremă. Bine, mă dau oricum, but still. Vreau un gel de curăţare pentru ten uscat!! Şi nu scump! A, n-am ocolit zona ochilor, cum zice acolo, fiindcă eu fix pe acolo tre să insist, însă am avut grijă să nu intre în ochi. Îmi place recipientul, e drăguţ, produsul arată Barbie style. Totuşi, cred că mă întorc la săpunelul meu lichid cu aloe (găsiţi review pe blog) cu formulă fără lacrimi, că e mai ok.

Ce nu îmi place e că are 3 parabeni. De unul nu mă sinchiseam, dar chiar era cazul 3? Mai are şi parfum în prima jumătate a listei de ingrediente, ceea ce înseamnă că e în cantitate măricică. Măi, poate o fi hipoalergenic, eu ştiu.. e un produs ok, dar nu e unul cât de cât natural, din câte văd. Vă daţi şi voi cu părerea, găsiţi ingredientele în poza de mai jos (click pentru a mări).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • De ceva vreme și eu folosesc produsele Balea și până la acest moment nu s-a întâmplat să fiu nemulțumită de unul dintre ele. Calitativ, sunt foarte bune și prețul foarte accesibil. Am achiziționat de curând un șampon care nu conține silicon (așa scrie pe ambalaj) și este extraordinar. Poate voi găsi timp să fac un review. Până atunci, o zi minunată să ai domniță, cu spor și bucurie.

  • @Roxana, e un produs bun, clasic, doar ca ma astept sa fie cat mai aproape de natural, cam ca si Alverde. Toate companiile se misca spre natural. Si cu atat mai mult cu cat este vorba de un produs destinat pielii tinere 🙂 Dap, sa faci review si sa dai semnale 🙂 :*

  • tz tz tz, am citit ingredientele, nu ne place, nu-l mai luam! 😀 :*

  • @kzarinne, cum ziceam, eu un gel clasic 🙂 e ok, dar nu e natural 🙂

  • Tot mai bune sunt sapunurile naturale. Nu ne plac ingredientele. Deloc, deloc. 🙂

  • e bun pentru bugetul adolescentilor…am folosit si eu una alta de la ei, singurul care mi-a ramas la suflet e handwash-ul medical – acela cu cruciulita rosie pe el- e singurul care nu-mi face mainile uscate…

  • Si eu raman la sapunurile naturale, momentan pentru operatiunea asta folosesc un sapun de la Jovis.

  • sunt chiar 4 parabeni:D:D