Lifestyle

Cum te protejezi de soarele cu dinţi?

Nu e chiar un OOTD, că nu o să mă “scap” prea repede de căciuliţa şi paltonul ăsta, fiindcă le ador. Nici vreo ieşire de Valentine’s Day nu e, că-i de ieri poza. Altceva vreau să vă întreb, voi vă protejaţi şi în zilele friguroase, cu soare cu dinţi?

Fiindcă acolo unde am făcut eu poza pare soare şi frumos şi -2 grade. Aşa că m-am “înarmat” cu haine pe măsură, apoi ochelari de soare cu filtru UV, mai mult să nu mă chiorăsc, că nu vreau riduri. Ochelarii de soare-s foarte importanţi împotriva ridurilor din jurul ochilor. Cremuţă de faţă cu SPF şi balsam de buze tot cu SPF, că-i soare şi-i nociv. Acu, dacă ai 20 de ani, probabil că te doare-n colţul mesei de SPF iarna, dar o să îţi aminteşti mai încolo… 😛

Ce produse de protecţie folosiţi?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • cu 20 de ani aștia…pe care-i am și eu ai avut mare dreptate Sigina ;)) iarna nu m-am prea alarmat…cu toate că văd că ar trebuie…un mulțumesc pentru asta…doar vara….chestii ce trebuie neapărat făcute…acum primăvara mai schimb ochelarii (am de vedere, sunt mioapă 😀 nu văd la depărtare…deci rar risc…pentru că decât să mă împiedic pe locul drept :D…doar atunci când soarele orbește sau când știu drumul:)) )

  • corect! Produsele cu SPF sunt mandatory si iarna…doar ca prin ’95-00 cand deveneam io femeiusca, nu prea se stia de dansele…acum insa sunt nelipsite in trusa mea de cosmetice! de la crema, la fond de ten, la gloss…hey, love the outfit! tin sa precizez din nou ca e adorable!!!! :****

  • @stilistele hihih, pai am zis ca nu ma despart degraba de paltonul si de caciulita asta, o sa mai schimb papucii si geanta..si hainele de dedesubt of course ;)) ma bucur ca iti place.

  • Foarte dragut paltonasul. Iar caciulitele de genul asta le ador!

  • @Cristina, multumesc :*