Lifestyle

Balsam fără clătire MT.V. Action Hidratant de la HairLight (review)

Descrierea produsului:

“Aceeaşi gamă a fost creată pentru a rezolva toate problemele părului deteriorat, uscat, tratat sau ars, care necesită o tratare profundă, luciu şi volum. Substanţele hidratante cu multivitamine împreună cu substanţele destinate descurcării părului acţionează în profunzime şi permit obţinerea de rezultate optime, de la prima aplicare. Este un produs multifază pentru un păr deshidratat sau sensibilizat, protejând şi restructurând firul de păr, lăsându-l mătăsos şi strălucitor.”

Foloseam un balsam fără clătire puternic regenerator cu cheratină de la Artego şi ce-a zis blonda, să o asculte pe tanti de la magazinul Sentera şi să încerce şi alt balsam leave-in, poate e mai bun. Şi cum aveam o părere bună despre Hairlight, am zis ok, iau balsamu ăsta, aproape dublu ca preţ, cam 40 lei/200 ml, în timp ce Artego e chiar 250 sau 300 ml, la vreo 20 şi ceva de lei, nu mai ştiu.

Ăsta de la Hairlight e mai apos, are o culoare frumuşică, albăstruie, şi miroase ok. Dar pentru părul blond sucks, e apă chioară, dacă nu cumva o fi fost diluat şi ăsta “pe drum” deşi nu cred, că are eticheta în română aplicată peste descrierea originală. Pentru păr blond decolorat, acest balsam fără clătire e un BIG NO WAY, e cantitate mică şi e scump şi un DA mare pentru balsamul fără clătire Artego, care e şi mai mult şi mai bun şi mai ieftin. Nu mai schimb produse care îmi plac aşa, de aiurea.

Poate că e bunicel pentru păruri nedecolorate, alui meu îi face ceva ceva mai mult ca apa chioară, da de hidratare şi regenerare… nici vorbă. Nici strălucire nu prea. Nu-l mai cumpăr. Abia aştept să îl termin, acu dacă tot l-am luat şi trec din nou pe Artego. Vă vând eu nişte ponturi ieftine şi cea mai bună opţiune pentru părul decolorat. Soon 😉

Kisses :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Multumim! Macar daca nu isi baga nasu vanzatoarea, ca luai tot ce ai luat inainte, doar ca e in interesul lor sa-si vanda produsele de proasta calitate!
    O tampenie…:(
    Eu nu mai schim produsele cosmetice, care stiu ca sunt bune, doar ca imi zice tanti de la magazin i-al pe asta:))

  • Ai mai folosit si alte produse artego? Eu ma gandeam sa incerc o masca de par, raportul calitate/pret mi se pare foarte ok..
    te pup!

  • Ioana23, da, am mai folosit de la artego si masca de par, e super. cauta pe blog in search Artego.