Lifestyle

Review spumă de ras bio, Bioselect

Cum spuneam şi la giveaway, în decembrie i-am luat şi eu lui L Mare o spumă de ras bio de la Olivo.ro, sa nu mai folosească toate prostiile, că are pielea sensibilă. Şi recunosc, m-am gândit că o să o folosesc şi eu cumva pe picioare, să vă spun părerea personală, dar nu am apucat, că folosesc alt fel de epilare.

Iată ce zice L Mare despre spuma de ras bio: “dozatorul e plastic, designul e regular, culoarea – o ştii si tu, dacă nu agiţi recipientul iese o spumă anemică, dacă agiti bine e mai ok, dar nu e atât de consistentă ca şi cele clasice. Se impregnează mai bine în piele, miroase plăcut, foarte “verde”, zici că e condimentată. Îţi lasă pielea mai catifelată şi are efect calmant mult mai puternic decât cel clasic. Ultimele două dăţi nici nu am folosit aftershave după, atât de bine mi-a calmat pielea.” Zise el, plin de somn, pe messenger 🙂

Ce nu îi place: că spuma e “anemică”, nu aşa umflată ca la alea chimice. Eu zic că merită să renunţi la aspectul spumei, dacă îşi face treaba ca lumea. 47 lei/150 ml nu e exagerat de mult pt o spumă organică, ce şi calmează.

Recomandă spuma – da, o recomandă cu tărie, “mai ales celor care s-au săturat să îşi pună chimicale pe piele”.

Nu mi-a venit ideea să îi facem o poză în mână, dar îi fac eu când o prind şi adaug later edit.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)