Lifestyle

Ser pentru vârfuri deteriorate, Gerovital Plant Tratament

Pe când se adunau WOM-urile, am văzut serul pentru vârfuri de la Gerovital, şi aşa voiam să îmi iau unul şi nu ştiam de care, aşa că l-am luat pe ăsta, de-al nostru. Nu ca rezultat al campaniei, fiindcă n-am văzut decât o singură părere despre, iar fata nu avea părul blond decolorat ca mine, deci nu era relevant.

Descriere oficială: Serul netezeşte firele de păr, hidratează vârfurile uscate şi le repară pe cele deteriorate. Mai mul decât atât, aplicat cu regularitate, produsul hrăneşte şi fortifică părul, redându-i un aspect sănătos.
Pulverizeaza serul de la jumatatea firului de par in jos. Aplica pe parul umed, proaspat spalat, fara a clati. Iti recomnad asocierea lui cu Samponul regenerant si cu Samponul antimatreata din gama Gerovital Plant Tratament.

Uite, nu mi-a venit în gând să iau şamponul regenerant, că am K-pack-ul vieţii de la Joico, dar ar fi o varintă.
Ce zic eu: Serul… a fost pus la grea încercare, fiindcă folosesc şi un balsam fără clătire. Am încercat să nu pun balsamul de cele mai multe ori, să pot să am o părere obiectivă. Mă rog, relativ 🙂 M-am aşteptat să îmi facă vârfurile mai moi – le-a făcut mai ţepene, ca sârmă – n-am nevoie de aşa ceva, am păr aspru din naştere. Am şi vrut să scriu după vreo săptămânănă review şi să zic că-i apă de ploaie, dar am zis să îi dau o şansă. După cam trei săptămâni observ că vârfurile arată totuşi mai bine, în sensul în care serul a prevenit despicarea lor. Se deteriorează, normal, dar puţin mai greu decât înainte. Dar trebuie să ai grijă, dacă ai părul filat, să aplici şi pe partea mai scurtă, a calotei, cum ar veni. Parfum uşor, destul de plăcut. Deci e ok. Mi-a plăcut, poate-l mai iau dacă nu iese ceva nou în cale, că mie îmi place să testez (produse bune!).

100 ml/12.50 lei, după 3 săptămâni încă mai am aproape jumate, e mai mult decât rezonabil. Recomandat. Ţineţi cont că părul decolorat e deosebit de fiţos, deci părului nedecolorat ar trebui să îi priască de minune.

Ingrediente (let the organic movement begin şi ziceţi-mi şi mie ce e toxic):

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Bine ca nu are alcool, precum serul termoprotector… Poate si ala proteja in timp parul, dar m-am saturat sa-mi faca varfurile ca de sarma. Aratau mai degradate decat inainte asa stufoase.
    Si eu am parul aspru si sarmos din nastere.

  • Sadie, da suntem norocoase, ca e strong 😛 eu n-as fi vrut un par moale ca de matz 😛

  • Asa e, dar al meu imi si da mari batai de cap…

  • al meu are o regula sfanta, sampon… aproape orice e bun, dar balsam special pt par decolorat, litera de lege. 🙂 sunt multumita de el, e sanatos, si stilistul meu se mira, la cat e de decolorat 🙂 conteaza mult alimentatia, stilul de viata, lipsa de excese..

  • Eu am parul decolorat. Nu l-am aplicat pe parul umed cum zice acolo… L-am aplicat pe parul uscat. Mie una chiar mi-a placut.

  • Mia chiar imi place, parul meu este mult mai moale si mai catifelat. Probabil difera de la o persoana la alta 🙂 Dar daca stiti si alte produse bune scrieti-le, as vrea sa incerc si altele.