Lifestyle

Kit-ul pentru sprâncene de la e.l.f., review

A venit vremea să îi fac review, că tot l-am comandat de vreo lună. Eu nu am simţit nevoia niciodată să folosesc vreun contur de sprâncene, de aceea n-am nici mare îndemânare în a-l folosi, dar prind repede.

Nu ştiam ce ar avea aşa special, mie îmi ajungea să îmi fixez sprâncenele, dacă era până acolo, cu un beţigaş de urechi cu fixativ pe el.

Acest kit seamănă cu un fărduleţ duo. Când am pus mâna pe el am văzut că e cerat şi am fost încântată de textură. Am luat pensuliţa lui şi am început s-o muruiesc acolo. Cu cel mai închis mi-am “pictat” partea mai groasă a sprâncenei şi cu cel mai deschis am conturat spre coadă. Tot nu îl folosesc zilnic, ca atare nu mă pricep prea bine la el, dar cred că nu trebuie folosit şi creion de contur. Eu încerc să mi le închid cât de puţin la culoare, fiindcă sunt foarte blondă şi foarte albă :D.

Îmi place, nu e greu de folosit, trebuie doar antrenament. Încă nu i-am găsit utilitatea căpeţelului celuilalt al pensuliţei.

E rezistent, I like. La cei 18 lei, e un produs elegant şi foarte bun.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • frumoase sprancene! :*

  • musumesc, dia :*

  • Pare o culoare potrivita pentru mine. Damn, acuma trebuie sa-l pun pe lista. :))

  • @anda, aham, e perfecta pt parutul si tenul tau. Nu au una mai potrivita pt mine, dar sa stii ca am observat ca se aseaza dupa o vreme si arata natural si la mine 🙂

  • buna!imi poti spune si mie de unde ti l-ai comandat?te rog.ca pe elf.ro vad k nu mai au de mult in stoc si de vreo 2 luni tot caut.pup.ast raspuns

  • Alexandra, de pe elf.ro e si al meu, e comandat de vreo doua luni. Dar scrie-le pe facebook si intreaba cand refac stocul. si pe mine m-a enervat la un moment dat ca nu aveau niciodata cand ma uitam primerul de pleoape.