Lifestyle

Îngrijire pentru păr K-pack de la Joico, review

Dacă e ceva în ce investesc serios, apoi acela este părul meu. Aşteptam de o bucăţoaie de vreme să îmi iau o mască super potentă care a câştigat nuj ce premiu 9 ani la rând, de ţeapănă ce e, dar pe când ajung eu la salon e gata şi când au, n-am bani. Că costă, nu glumă! Şi ce făcu subsemnata, mă mulţumii cu k-pack, Limited edition 500 ml duo.  Adică una bucată şampon plus una bucată balsam fiştecare la 500 ml  şi le cărai acasă.

Descrierea e una mirobolantă, e în engleză, e târziu şi mi-e lene, dar dau ingredientele mai jos. Ca un rezumat, e un “pachet” reparator pentru părul distrus – deci şi pt al meu, că al meu suportă artileria grea – decolorarea.

Ce zic eu: îmi place cum miroase. 😀 Miroase demenţial şi se păstrează în păr parfumul vreo două zile. Face părul foarte mişto, atât şamponul cât şi balsamul, nu am ce să le reproşez. Atât doar că pentru păr blond, TOT nu e suficient. Încă nu am găsit un balsam care să bată Midolo cu placentă sau balsamul Elseve roşu, din occident. Asta pe moment. Pe termen lung, se vede că părul e îngrijit, după câteva spălări se vede luciu şi fără să pulverizez gloss de păr. E foarte fain, a fost o experienţă plăcută, dar aş încerca totuşi masca Joico. Îmi place maniera de dozare, cu pompiţă, a produsului. Design-ul nu e unul neobişnuit, culorile căcănii nu îmi plac musai.  Ce nu mi-a plăcut: pişă pompează cam puţin odată dozatorul, îmbătrâneşti dând la pompă. Că eu am păr lung, dom’le, şi bogat, dom’le! Am nevoie de mult produs odată.

A fost 140 lei K pack, eu am primit reducere 😀 as usually.

Ingrediente (prima foto e pentru şampon, a doua foto e pentru balsam):

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • ….ce funny esti :))..eu stii ca am un par lung si nevopsit, cu toate astea in anotimpul rece imi cade tare, ca atare m-am hotarat sa-mi iau o crema de par, pe baza de petrol. Deja m-am dat a treia oara si isi face efectul- parul nu mai cade. Singurul dezavantaj…ca miroase fff tare a petrol, indiferent cat te speli.

  • @any iti cade ca nu mananci ce tre. da, este ceva sampon cu petrol si la farmec, ma tenteaza sa incerc.

  • nuuuuuu…ca pap ce trebuie….legume multe crude, fructe, peste…pap… 🙂

  • o data pe saptamana cate 3 grame? 🙂

  • Le-am cumparat si eu de pe beauty-store, imi plac, dar nu vad rezultate deosebite. Le folosesc de mai bine de o luna, poate ar trebui sa achizitionez si masca reparatoare…

  • true, is bune, da nu iesite din comun.

  • Le am si eu + masca de par din aceeasi gama. La inceput nu eram foarte entuziasmata de ele, dar in timp mi s-a intarit parul si mi-a crescut foarte repede de la ultima tunsoare. Ce am observat si eu si maica-mea este ca decoloreaza foarte tare parul vopsit…(noi suntem brunete si deja de la a 2 spalare cu joico am inceput sa avem suvite de roscat). Mirosul e intr-adevar foarte placut

  • Eu sunt satena si sunt foarte multumita de acest pachet. Varfurile arata mai bine si nu se mai despica atat de usor. Eu folosesc aceste produse de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita, dar depinde foarte mult si de textura firului de par.

  • dap, se pare ca multe fete observa diferenta in timp, nu dupa primele aplicari 🙂

  • Daca ai parul blond, ia tratamentul in 4 pasi de la ei. Le gasesti mai ieftine pe http://www.hairsupermarket.com Am scris despre ei pe blog. 🙂