Lifestyle

Tonic pentru faţă Alverde (ten normal&mixt)

Mno după folosiri mocnite aici, abia abţinându-mă să nu vă zic păreri despre produsele mele de la DM, trag cu praştia review-ul ăsta la una din apele de faţă Alverde. Mi l-am luat pe cel pt ten mixt, că sunt derutată, mi-e zona T lucioasă, restul feţei, corpul şi părul uscate.

Mno şi vreau să vă zic că, după ce am folosit doar tonice fără alcool de la Cosmetic Plant, l-am luat pe ăsta. Zice aşa:

Alverde apă de faţă cu alge marine (apă de faţă, da? 🙂 ).

Răcoritoare pentru tenul normal şi mixt. Nu conţine arome sintetice, coloranţi, conservanţi şi nici substanţe provenite de la animale. Nu conţine substanţe pe bază de minerale. Substanţele folosite provin din culturi biologice controlate. Toleranţa pielii: produs testat dermatologic. Apa de faţă cu alge marine răcoreşte şi conferă tenului normal şi mixt un luciu discret. Conţinutul bogat de minerale din extractul de alge marine precum şi amestecul de uleiuri eterice oferă tenului luminozitate, echilibru. Glicerina din plante hidratează intens. Tenul va arăta mai luminos şi mai proaspăt.

Se foloseşte ca un tonic normal, după machiere, se tamponează uşor faţa, gâtul, decolteul.  Are 150 ml şi costă în jur de 8 lei.  Ingredientele mai jos, în poză.

Ce zic eu: Curăţă faţa extraordinar de bine, e primul tonic ce mă face să schimb vreo 4-5 dichete, şi tot nu pare că faţa e perfect curată. Nu înleţeg de ce. Dar ştiu sigur motivul: alcoolul. Ştiţi că eu nu prea agreez alcoolul mai ales pe faţă, de aceea şi prefer tonicele de la Cosmetic Plant fără alcool, bune şi ieftine :). Totuşi, acest tonic sau mă rog, apă de faţă, conţine o cantitate imperceptibilă ca miros, o fi din cauza culturii organice 😀 şi nici nu usucă tenul. Nici nu mi se pare că îl face să secrete mai mult sebum. E ok, atâta că mă disperă că trebuie să curăţ uber mult faţa. Cred că alcoolul scoate mai bine din pori ce e de scos. Nuj.

Ce să zic, I love it, îl recomand, merge şi la tenul gras fără probleme, după cum îl văd. Eu l-am terminat cam repejor, că mă demachiez şi când nu mă machiez, ca să scot praful şi impurităţile de pe faţa mea. Cam în 2 săptămâni a fost gata. Mai am un pic. Între timp, am luat alt toner Alverde, pentru ten uscat, review curând 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • apa de fata…asta iese cand se traduce mot-a-mot :))
  Totusi nu inteleg… dupa machiere? si spui ca curata fata extraordinar de bine,dar iti trebuie sa folosesti 4-5 dischete si tot nu ai fata curata…
  deci pe mine m-ai bagat in ceata…

 • tuh, eu imi imaginez ca o curata pana in panzele albe, de iese fiecare discheta gri. in viata mea n-am patit asa cu un toner. de aia imi si imaginez ca o curata foarte bine 😀

 • pai poate asa e tonicul…mai colorat. Tonicul meu de la Alverde -cel clear, cu argila (i-am facut review te poti uita si la discheta) e maro el…dar fata o curata din prima.

 • ah si am uitat sa-ti spun ca m-am uitat si eu dupa indulcitorul ala..dar se pare ca la Sibiu nu e… :-<

 • nu??? te-ai uitat acol, la alimente bio? mai e un indulcitor da nu mi s-a parut ok si nu l-am luat.. tu..tonerul e incolor.. da mnoa. acum folosesc altul, cel cu trandafiri, maine review 🙂

 • daaaa m-am uitat, am examinat toate rafturile…am vazut un indulcitor marca DM dar eu ma uitam dupa ala… pe 19 si 20 e reducere de 20% deja mi-am pregatit lista si cred ca o sa imi iau si un indulcitor de asta..asa…bio :))

 • Tonicul cu alge marine de la Alverde nu e incolor, e galbui, asa ca un ceai de plante. Cel putin al meu e asa. Si de cand il torni pe discheta e galbui. Cred ca de-asta ai impresia ca se tot iau impuritatile.
  Ma mir ca nu-l vezi de cand il torni ca e colorat… 🙂

 • ai dreptate, nu, eu nu ma uit cand il torn ca de obicei e seara si ma grabesc sa imi curat fata. ma uit insa pe discheta si acolo parea asa, maroniu, poate mai bine cum zici tu a ceai de galbenele sau musetel. uateva. aveam impresia ca e jeg pe fata mea, si ma ingrozeam 😛 fiindca la cel cu trandafiri nu arata sa. doamne, tare parfum mai are asta cu tranda. 🙂