Lifestyle

Loţiune pentru faţă cu extract de muşeţel Cosmetic Plant (review)

Mai am puţin şi cred că deja nu mai am ce să încerc nou de la Cosmetic Plant, pentru tenul şi pielea mea – le-am avut pe toate!!! E bine că dintre loţiunile tonice de la ei ai de unde alege: mie mi-a plăcut enorm cea cu măceşe fără alcool şi cea cu aloe vera fără alcool. Alcoolul usucă faţa, iar pentru tenul gras cu atât mai rău, după cum zicea o fată într-un comentariu, alcoolul usuca excesiv tenul gras, determinându-l să secrete astfel mai mult sebum. Eu n-am ten gras (mixt cu tendinţă de uscare), dar am fost curioasă într-un final şi de al treilea tonic pentru faţă, acesta cu muşeţel.

Descrierea oficială:

“Profitaţi de miraculosul muşeţel cu proprietăţile sale calmante, dezinfectante, emoliente şi decongestionante. Pielea va fi eliberată de împurităţi, destinsă şi proaspătă. Tenul astfel pregătit va beneficia de efectul cremei hidratante sau antirid aplicate ulterior. Utilizaţi loţiunea dimineaţa, după spălare şi seara, după demachiere.” 200 ml/7,80 lei.

Ce zic eu: acesta are alcool şi l-am privit cu toată suspiciunea, am zis, “ok, testez o dată, dacă îmi dereglează pielea, îl dau”. Chiar dacă e al doilea ingredient pe lista sa, nu mi se pare că se simte nici la miros, nici pe faţă. Am fost atentă să văd dacă zona T se îngraşă mai tare după folosirea lui (dimineaţa observ asta, în rest mi-e cam uscăţel tenul). N-am observat aşa ceva, dar un pic usucă tenul mai tare decât cel fără alcool. Logic… Curăţă bine, e antiseptic şi calmant, dar îl recomand mai degrabă tenului mixt/gras. Mie îmi place în continuare cel fără alcool cu măceşe şi cel fără alcool cu Aloe Vera.

Îmi face cu ochiul toată gama cu măceşe. Hm, după ce termin odată demachiantele de la Herbosophy şi Gerocossen, abia am terminat cu cel de ochi de la Alverde. 🙂

Produsul mi-a fost oferit spre testare de Cosmetic Plant (www.cosmeticplant.com)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • si eu am tenut uscat cu zona T…si pentru ca il hidratez frecvent cu creme relativ grase, mi-e greu tare sa il matifiez la machiaj…

  • Stilistele, probabil si tu ai ten mixt cu tendinta de uscare, asta inseamna zona T lucioasa si in rest uscat. Incearca o lotiune din asta numai pe zona T si una fara alcool in rest, eu asa o sa fac. Mai sunt lotiunile tonice de la Alverde (DM), astea si cu Cosmetic Plant rule. Eu folosesc mereu pudră translucida, cand fac un machiaj de la a-z. Fara.. horrible. Sau primerul nasty de la Boots No.7, ala alb, ala asa de tare matifiaza si, daca reusesti sa il aplici cu succes (e capricios tare), apoi poti sa si dormi cu machiajul ca rezista. Si nu straluceste fata. Cu celelalte primere pe care le-am folosit.. cam straluceste.

  • Eu am demachiantul si crema cu macese. Mi se par bune, demachiantul curata fara prea multe insistente, iar crema e foarte ok. Ma temeam ca, fiind hidratanta, va fi cam grasa pentru tenul meu, dar aparent sunt compatibile, mai ales pe timp de iarna.

  • Sadie, si pe mine ma tenteaza crema hidratanta cu macese, acu, ca am incercat me&mom