Lifestyle

#TEDxCluj, a doua ediţie

Când mi-a povestit iubi despre TEDxCluj mi-am zis – ce să fac eu acolo? După multe insistenţe m-a convins sa ma uit macar peste cateva prezentări ale vorbitorilor de la TED-ul mare care m-ar putea interesa – beauty, fashion si lifestyle – eu, care n-am vreme uneori nici să mă uit la tutorialele de machiaj – dar am făcut un “efort”.

După câteva vizionări am prins de coadă conceptul de ideas worth spreading şi importanţa de a participa la o conferinţă locală organizată în acelaşi stil – o idee chiar grozavă, sunt încântată!

Zice-se că tema de la aceasta ediţie este Inspiring Action iar printre vorbitori sunt câţiva oameni dragi mie, Adi Hadean şi Cristi Gog (când nu face iluzii beyond my blonde understanding).

Evenimentul are loc vineri, 12 noiembrie la City Plaza în Cluj iar înscrierile au început deja, aşa că dacă sunteţi prin Cluj vă recomand să nu rataţi evenimentul.

Ne vedem acolo, eu o sa fiu blondă classy cu ochii căprui,  albastri sau turcoaz, să vedem ce chef am 😛

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Anul trecut nu am aflat la timp despre prima editie si n-am reusit sa merg, dar acum tare mi-ar placea sa particip, desi line-up’ul nu-mi place in totalitate. Adica teologul Radu Preda si Ioan Bocsa cu ale lui 7000 de colinde nu-mi starnesc nici un interes, in rest pare interesant 😀

  • well, nu se stie poate ceva iti va placea

  • uuu…iubi are link :))

  • lol, da, are link de mult mai mult timp ca mine. e “in pita”. da cred ca te si urmareste pe tuitar, daca nu direct, pe liste 😉

  • o da … o sa fiu prezent … ochii mei au fost, sunt si vor ramane verzi … indiferent de chefu’ meu 😀

  • lol, si ai mei, sunt un caprui superb daaaaar… mai am variante.