Lifestyle

Nivea Diamond Gloss, strălucire pentru păr

Vă prezint unul din cele 5 produse pe care mi le torn în cap când şi după ce mă spăl, e un Nivea aşa cum nu îmi place mie, fabricat pentru România, dar deh, ceva ceva face el.

Spune că e pentru păr mediu şi lung, lipsit de strălucire şi că e un tratament îmbogăţit cu extract de cală abă (eu n-am văzut cale de alte culori, ignoranta de mine) ce catifelează părul şi oferă imediat strălucire fascinantă de-a lungul întregului fir de păr.

După folosirea acestuia, ar trebui să vedem:

Părul străluceşte de frumuseţe

Catifelează şi oferă îngrijire intensivă

Dispozitivul de pulverizare permite aplicarea uniformă.

Flacon de 100 ml, valabil 12 luni de la deschidere, habar nu am preţul – e cadou.

Ce zic eu? Părul meu blod decolorat poate fi cam subiectiv, aşa că în cazul meu, nici vorbă de tratament. Doar acest produs aplicat pe păr îl lasă la fel de sârmos ca şi cum nu l-aş fi dat cu balsam cu clătire, dar deh, lasă un luciu frumos, perlat, aşa că îl folosesc. Sunt convinsă că cel din Germania e mult mai tare.

Da, e ok pulverizarea, îmi place design-ul sticluţei şi culorile, tipic Nivea.

Aşa că eu îl folosesc, dar cu celelate produse pe lângă. L-am folost şi singur, ca să îmi dau seama de diferenţă. Luciu există, nu pot să zic că nu. Deci e un gloss de păr, dar nu tratament. Ar merita cumpărat dacă ar fi maxim 12 lei. Ce să zic, încercaţi-l. Eu evit să cumpăr genul ăsta de produse, ştiţi deja povestea. Ori româneşti, ori profi, ori din acelea “netrecute prin focul” Europa de Est. 🙂

Detalii ingrediente, în poz(n)ă:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • eu l-am cumparat prima si ultima oara in portugalia.deci s-ar presupune ca e altfel dar nu e.ptr ca imi facea parul bat il foloseam in locul fixativului.acum zace in baie saracul de el

  • gylda, mie mi-l face matasos, si firul meu e gros si aspru