Lifestyle

Gel de duş Balea, pentru piele uscată, de la DM, review

Când am dat iama în DM ultima dată, am luat mai multe chestii printre care un gel de duş Balea, de culoarea mierii, foarte îmbietor. Nici nu se răcise bine flaconul de Nivea Cashmere, că l-am şi început pe ăsta. Că el zicea aşa: că e pentru piele uscată – şi cu frigul ăsta, har Domnului… – cu un conţinut de uleiuri naturale în procent de 70% – ulei de soia, ricin, vitamina E ulei, făăăărăăăă ulei de parafină, ingredient pe care îl comentează unele dintre voi 😀 Ph neutru.

Ce zic eu: lasă pielea fină, moale, hidratată. Face spumiţă, nu aşa exagerată cum mi-ar plăcea. Parfum foarte discret, plăcut. Îmi place cum arată, ca mierea, îmi venea să îl beau ca pe siropul de agave (seamănă “umpic”, nu? 🙂 )

Nu-mi place că e prea lichid, se termină un-doi. Găurica pe care curge necesită lărgire (am învârtit un vârf de cuţit în găurică), să curgă mai cu spor, că te apucă dimineaţa până curge pe ponpon o cantitate săpunibilă. Că era ca un jet de pipi de motan necastrat (care se marchează pe mobilă).

Are 250 ml, a fost cam 8 lei, având în vedere că se străduie să fie natural, merită. L-aş mai lua, cu toate că se termină repede (ce să fac, mă spăl zilnic 😀 ).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • apreciez, apreciez! 😀

  • ma distreaza ca te simti 😛

  • tu, vezi ca m-am lansat in blogsfera de beuty. ma gasesti la link 😛

  • Chiar sa aiba 70% uleiuri? Asta ar insemna consistenta aproape ca de ulei? Lasa piele grasa sau normala?
    Tre sa ma uit si eu dupa el!

  • Gabitza, e o idee lichid, nu lasa pielea uleioasa, ci hidratata. asa scrie pe el, tu incearca-l si vezi 🙂