Lifestyle

Dizolvant – întăritor pentru unghii, de la Farmec

Mi s-a povestit de acest dizolvant-întăritor, nu ştiu dacă e nou sau mai vechi apărut, însă pare un produs interesant pentru fetele care au unghii naturale. Ale mele sunt cu gel, deci nu prea pot beneficia de proprietăţile acestui dizolvant. În orice caz, dizolvantul nu este aşa agresiv ca acetona, aşa că se poate să aibă efecte, mai ales prin ingredientele scrise pe etichetă (nu e disponibilă pe site lista de ingrediente).

Descrierea sa oficială:

2 in 1 inseamna ca acest produs asigura stergerea lacului de pe unghii foarte usor, in acelasi timp actionand si pentru intarirea unghiei, datorita agentului fortifiant continut in formulare.

Ingredientii activi din formulare patrund in structura unghiei, unde impreuna cu fibrele de keratina formeaza macromolecule care maresc aproape instantaneu elasticitatea si rezistenta unghiilor. Usor parfumat, dizolvantul este imbogatit cu extract de musetel, pentru un efect hidratant si antiiritant al produsului.

Actioneaza pentru intarirea unghiilor in timp ce sterge lacul de pe unghii. Datorita parfumului placut, mainile iti raman placut inmiresmate.

Atât zice-se pe site-ul Farmec, de unde şi poza. Deci nu pute a dizolvant 🙂

Pentru cele care doriţi să vă puneţi, mai ales în perioada aceasta, unghiuţe. Dacă vă puneţi unghii cu gel, reconstruite, puteti folosi liniştite acetona. Dacă vi se pun tipsuri, nu e voie să folosiţi acetona, doar dizolvant. Asta dacă nu vă faceţi model în gel şi vreţi să vă daţi cu lac toată ziulica. Şi, mai ales, nu mergeţi la oricine. Vezi postul despre asta.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Eu l-am folosit si e foarte bun! Inlatura eficient oja 🙂