Lifestyle

Ceară de păr Bed Head vs. Garnier Fructis (din Spania)

Mi-am adus aminte că am nişte produse de styling pe care nu le folosesc tare des, dar care păruţului meu blond îi prind foarte bine. Ceara de păr e bună pentru părul uscat, îl face să fie mai uniform, nu că i-ar da o anumită ţinută musai. Textura cerii Bed Head e foarte yummy, gumată cumva, culoare plăcută, un albastru verzui, îmi place cum miroase.

Cealaltă, e luată din Spania, a fost prima mea ceară, e albă, mai tare ca Bed Head, se topeşte când o freci de degete. Parfumul specific Garnier Fructis, plăcut. Hm.. la aplicare eu nu văd o diferenţă între cele două, pentru mine sunt cam la fel. Atâta că una e profesională iar cealaltă nu. În timp se absoarbe în păr şi parcă îl hidratează, nuj cum.

Niciuna nu mi-l îngraşă, aşa că le folosesc când cum, care îmi pică la mână prima, pentru vârfurile părului sau pentru bretonel… că deh, acu am breton. Aranjează firele răzleţe şi părul stă super fain. Nimic de obiectat, nu-s nici wow în ce priveşte ceara de păr, dar parcă nici nu m-aş lipsi de ea. Nu îmi mai amintesc preţurile de nicio culoare.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • hah, bine ca am inceput toate cu review la produsele de par. din pacate al meu par nu se impaca deloc bine cu ceara de par. bine, nu ca as fi incercat tzaspe feluri dar mi se pare ca il incarca, il face sarmos si nu-mi place.

    apropos: noi cand ne mai comandam ceva de la e.l.f? ca imi trebe niste pensulici 😀

  • nepremeditat, scumpa 🙂 hm, pai si eu am nevoie de niste chestii elf si si kzarinne, e tarziu mai pe la sf lunii? ca amu am niste cheltuieli mai mari. sau imi fac calcul si vad cate tre sa imi iau si zic, ok? 🙂 sa luam impreuna

  • pai nu mi-e tarziu deloc. oricum si eu tre sa imi planific cheltuielile ca doar vine luna cadourilor. si am nevoie de cadouri plus diverse chestiute pt mine. da dati si voi un semn cand va pregatiti. ca impartim posta si in plus eu nici n-am adresa de cluj hehe 😀

  • sigur 🙂

  • da, da, i’m in cu o kabuki! 😀

  • nici eu nu am adresa de cluj, primesc toate coletele la post restant 😉 sau la siginutz! 😀