Lifestyle

Gel după depilare, Farmec, review

Gelul după epilare de la Farmec, pe care l-am testat, zice aşa: “Are actiune calmanta si inhiba cresterea parului dupa depilare cu ceara, benzi sau aparatul pentru depilat. Gelul reduce iritatiile pielii, confera un feeling placut, se poate aplica atat pe corp cat si pe fata.” (îmi place anglicismul ăla, de pe site-ul oficial. să trecem peste.)

Mai zice aşa: “Aplicati masand usor dupa depilare. Se foloseste de doua ori pe zi (dimineata si seara), timp de o saptamana, dupa depilare iar apoi se foloseste o data pe saptamana pana la urmatoarea depilare.”

Păi, nu prea am avut de unde să aplic o săptămână, dacă aş fi vrut să îi testez eficienţa mi-ar fi trebuit mostre pentru vreo săptămână-două sau pur şi simplu un tub de produs, cum face Cosmetic Plant. Ca să ştii o treabă. Aşa, cu două mostre, am putut să îi testez doar textura şi alte calităţi ce formează prima impresie. Şi impresia mea a fost că are un parfum uşor şi plăcut, de plante, o textură “light”, că tot le plac anglicismele celor de la Farmec, e transparent şi oferă o uşoară hidratare. Din cauză că nu am avut cantitate, nu vă pot spune dacă răreşte frecvenţa depilărilor, cu adevărat, este posibil. Cică se poate folosi pe întregul corp, cu preponderenţă pe zonele epilate – un plus pentru cei care au pielea grasă, deoarece gelul e mai uşor de absorbit în piele decât crema.

Eu personal am piele uscată, mi-a priit mai mult crema după epilare de la Cosmetic Plant, de la care am avut un întreg flacon spre testare şi da, mi-au crescut pilozităţile ceva mai greuţ. Probabil că pe un principiu asemănător funcţionează şi gelul mai sus menţionat. Deci de fain, e fain, de eficient, nu ştiu, poate.

Eu l-aş recomanda persoanelor cu piele grasă, în mod sigur nu îmbâcseşte, datorită texturii uşoare,  şi ar fi mulţumite de el.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)